Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
comment_1741306

Зајеби сад граматичке заврзламе...

Неко ће бити буч, а неко бич.

Стога - двоје.

---------------

Изгуби Ђоковић први сет. Пу.

Edited by Axeanosilas

• Replies 2.8k
  • Views 337k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SixStepsOnTheMoon
    SixStepsOnTheMoon

Čekaj,zašto mu je oduzet status važne teme sa podforum-a Religija i Filosofija?Mislim,ajde da je naziv podforuma Republika Srbija,ali u ovom odjeljku vezanim za religije i filosofije nema države kao t

• SixStepsOnTheMoon
    SixStepsOnTheMoon

Ateizam je previše nedefinisan životni/filosofski stav prema postojanju i mogućnostima koje čovjek kao psihofizičko biće ima,tj.njegovom potencijalu da zaroni i otkrije zavesu koja pomračuje um i opij

• Author
comment_1741309

То, то, порицање и пребацивање лоптице у туђе двориште. Први и прави знак да ту има нечега.

Нека је са срећом, у Калифорнији се може склопити истополни брак. Пошаљите разгледницу.

---------------------

Искрено, не знам што се буниш, то те не чини ништа мање мушкарцем него што јеси. Ром је волео масирање простате, о Спартанцима да не причам. Поред тога, сам пипл клејм да су Тула и Врил пропали управо због пречестог општења чланова. :) :)

Edited by Axeanosilas

• Author
comment_1741326
Neko ce biti Butch a neko Sundance Kid.

Ви се договорите, не бих да се мешам.

Fuck, U.S. Open mi promace, 'bem ti posao.

Каква штета што ниси гледао. Одличан меч, одличан. Преокрети, сјајни поени, курци, палци и на крају 7:0 у тај брејку. Добар је Чилић, јесте класична кљусина попут "само грувај" Иванишевића, али је добар.

comment_1741376
То, то, порицање и пребацивање лоптице у туђе двориште. Први и прави знак да ту има нечега.

Нека је са срећом, у Калифорнији се може склопити истополни брак. Пошаљите разгледницу.

---------------------

Искрено, не знам што се буниш, то те не чини ништа мање мушкарцем него што јеси. Ром је волео масирање простате, о Спартанцима да не причам. Поред тога, сам пипл клејм да су Тула и Врил пропали управо због пречестог општења чланова. :) :)

Auh, e sada ga i ti pretjera...

comment_1744111

Koliko sam ja shvatio čitavu priču, a nisam baš pomno pratio u posljednje vreme, to se naši ograđuju kako se ne bi desila situacija da neko može da kaže da smo potpisivanjem toga i toga mi sami indirektno priznali nezavisnost. Ovako se kaže kako mi to tumačimo i ostajemo na statusu quo.

comment_1744144

pa isto ti je i sa tumačenjem 1244, EU je tumači da je Ahtisarijev plan logički nastavak rezolucije, a mi je tumačimo po našem. U tom statusu quo mi smo najebali.

To nije ta ''diplomatska borba'' o kojoj svi pričaju. Tu nema nikakve borbe. Sadašnja Vlada hoda po ivici.

comment_1744164

Ako sadašnja vlada bude imala dovoljno hrabrosti i izdrži do kraja sa idejom da se ide pred Međunarodni sud, plus su još i ovo ubacili u sporazum, onda im se nema šta zamjeriti na tu temu. Za sada, kako meni izgleda, po ovom pitanju se radi koliko se može. Stvar je u tome što ovo obavezuje vladu i vlade da ne mogu da uspostavljaju nikakve dobrosusjedske odonse sa Kosovom, odnosno, ako dođe do onoga "ili razgovarajte sa vladom u Prištini, ili ništa od EU" moraće da se bira "ništa od EU". No, pošto ja znam o političkim malverzacijama kao i svi mi ostali, nemamo pojma u šta se sve to može pretvoriti. U svakom slučaju, usvojili bi ovaj sporazum sa ili bez amandmana SRS, a ovako je ipak bolje.

comment_1744341

onoga dana kada se SAD i EU pomire sa nezavisnom Abhazijom, toga dana je moguća intervencija na Kosmetu.