Jump to content

Enforcer


Grobodan

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Stampano 250 komada. Otislo nesto preko 80. DOnosim kekana, ili najverovatnije duju i Rampage Jacksona. Uzeo kartu i za suprugu, vanbracnu, razume se... Ako detence ne zaspi, znaju klosarke ko je isao u Zemunsku gimnasium. Gaudeamus igitur... Pusite g dok ste mlade. Ja svakako dolazim, da vidim Slobu, Bobana Bicepsa, Kuruzinu i ostale crnogorce.

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Extra bilo, jeste moglo malo duže, falila mi je možda koja pjesma, ali nema veze, bilo je iz sve snage i maksimalno prisno sa publikom, nikakvog sekjuritija kod bine, nikakve kontrole na ulazu, sem cijepanja karata, prava iskrena klupska svirka. Bukvalno sam imao osjećaj kao da sam na snimanju nekog video klipa u kome se oživljava duh metal svirki iz osamdesetih.

Za mene pobjednik večeri car koji je sjedio ispod zvučnika sa lijeve strane odmah do bine i na sebi imao moćne 80s retro futurističke naočare 🕶️ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebote zivot imas takva prva 3 izdanja i ti pravis setlistu sa obradom Divljih Jagoda, Nostalgijom, Zenith of the black sun i da vam vidim rucice kako tapsete momentima...
Sta je sledeci korak, Divlje Jagode - Marija akustik obrada da treseri pustaju suzice za propale ljubavi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koncert bio jedan kroz jedan odličan u svakom smislu, uključujući i Jagode, nepotrebno je tražiti dlaku u jajetu. Treći put ih gledam, prvi put još pre okruglo 10 godina, nikad bolji nisu bili. Što se tiče penjanja klinaca na binu i pokazivanja sisa, pozitivno sam iznenađen da ta generacija u Srbiji uopšte sluša heavy (ili je korona i odsustvo koncerata 2020-21. učinilo svoje, pa nisam registrovao njihovu pojavu). S druge strane sam iznenađen i da je gotovo celokupna ekipa oldcshool heavyjanera pedesetogodišnjaka koje redovno srećem po nekim drugim svirkama u zemlji i bliskom inostranstvu bila prisutna, jer sam mislio da oni prate samo matore bendove. Sećam se npr. kad sam jednom od njih pre tih 10 godina rekao da idem na Enforcer, a on nije ni bio čuo za bend. Drago mi je da su se apdejtovali.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

22 hours ago, Talvi said:

reklo bi se da ovima što su platili kartu ne smeta

naravno da treba da sviraju Jagode svaki put ovde, žao mi što na Exitu stigoh pred kraj pa propustih to

Pa da, Divlje Jagode i pola Enforcer izdanja bas ono idu ruku uz ruku. Tacno se osete njihovi uticaji na Death by Fire albumu.
 

 

20 hours ago, Grobodan said:

Ne znam kako da saopstim ovo ali i oni sami vole Divlje Jagode.

A Olaf se sece na Scorpions, Europe, Whitesnake i sl, nista cudno u komercijalnijim pesmama.

Sve mi je jasno kada sam video intervju od pre dve-tri godine kada je pricao kako ga lozi taj "Rockstar lifestyle" i kako je skontao da do toga moze samo sa mainstream zvukom. Odmah su mi bili jasni From Beyond, Zenith, a i Nostalgia od ove godine..
To sta slusa privatno mene ne interesuje.
I Trey iz Morbida kada je pricao da je prestao da slusa metal i slusa elektronsku muziku pa je izdao Illud ne znaci da su 'Kill a cop, kill a cop' momenti super i prikladni tom bendu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To je Heavy Metal. Golotinja, droga i razvrat, a ne picketine sto snimaju telefonom koncerte i brinu se zbog izgleda setliste. Sada mi zao sto nisam bio tamo.

Ja sam sa ekipom rokao i uz Cuneta Gojkovica live u Belanovici. Toliko nam bilo dobro da nam je Cune posle koncerta prisao i cestitao.

Neki kukaju na Divlje Jagode. Traze dlaku u jajetu.

Edited by HEFEST
  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...