October 5, 20232 yr comment_3090903 19 hours ago, kuruz said: ne hvala, to mi u ovim godinama ne pada na pamet, niti imam vremena za tako nešto Kako li ćeš tek da zvučiš kad stvarno zađeš u neke pozne godine Report
October 5, 20232 yr comment_3090905 dotad će debeli čovek iz Sombora da se penzioniše, pa će moći i nešto drugo da se radi 😄 Report
October 6, 20232 yr comment_3090946 Etrurian Legion Promotion predstavlja: ANAL VOMIT + Monoliyth u Novom Sadu 15.11. Klub Dvorište - 21h ANAL VOMIT Apsolutni kult iz Perua, veterani bestijalne underground black, death, thrash metal scene konačno stižu u Srbiju. Na sceni od 1993. godine nikada nisu odustali od svog direktnog i beskompromisnog stava. https://www.facebook.com/Analvomit/ MONOLIYTH Australijski brutal death metal bend koji na ovoj turneji prate Anal Vomit predstaviće publici svoju viziju brutalnog death zvuka. https://www.facebook.com/Monoliyth >>>Isto veče u gornjem delu kluba održava se legendarno metal veče sredom (ulaz besplatan) + u ponudi će pored izdanja bendova koji nastupaju biti ogromna distro ponuda raznih nosača zvuka distributera iz Italije, Perua, Australije... >>>Ulaznice će se prodavati samo na dan koncerta, na ulazu u Klub Dvorište od 20:00 po ceni od 800rsd. Report
October 6, 20232 yr comment_3090947 Haha de iskopase ove, cak sam i slusao nesto.. Svakako sreda tako da preskacem.. Report
October 7, 20232 yr comment_3090980 On 10/4/2023 at 8:04 PM, 23/16 said: Napijes se, prespavas, pa sutra polako nazad. Jbt, kao da sto godina imate 🙂 ovo. uvek bar jedan dan buffera posle. kapiram da je jebeno onima koji imaju decu. ostali nemaju opravdanja. Report
October 8, 20232 yr comment_3090999 Naopako koliko ste izsmarali sa time ko ima pravo da ne ide na koncerte Report
October 8, 20232 yr comment_3091009 "Anal Vomit play “bestial alcoholic Peruvian old school black death”. 🤣 Report
October 10, 20232 yr comment_3091076 mislio sam da će Mejdeni zauvek biti najdosadniji koncert na kojem sam ikada bio, ali Villagers of Ioannina City su tu negde Report
October 11, 20232 yr comment_3091112 Jeftina zabava za široke narodne mase, ništa misteriozno ako mene pitaš Samo rijaliti i grčki subpar bendovi 666 Report
October 11, 20232 yr comment_3091113 https://blabbermouth.net/news/rammstein-announces-2024-european-stadium-tour May 24 - Serbia, Belgrade, Ušće Park Edited October 11, 20232 yr by perzekjušn menijak Report
October 12, 20232 yr comment_3091130 Alžir predobar sinoć u Epioniru,vrhunski nastup.Nisam bio dugo tamo,malo su sredili prostor,ozvučenje solidno,možda je čak i ventilacija malo poboljšana...u smislu vrv su ubacili još 1 klimu😄.Jedva sam stigao na početak,koncerti moraju da počnu oko 8,pola 9,vrv i da se završe tipa do 10....Gužva baš,pevač na početku zamoli da se ne puši jer ima astmu,u tom trenutku Rusi ispred mene pale cigare,a sekund posle i Sergej T.četnik iz Splita🙃Sudeći po prisutnim Rujama vraćaju se u modu čarape na sandale i duksevi ubačeni u donji deo trenerke...moraću malo da apdejtujem stajling za koncerte ubuduće... Report
October 12, 20232 yr comment_3091132 15 hours ago, Havočka said: Jeftina zabava za široke narodne mase, ništa misteriozno ako mene pitaš Samo rijaliti i grčki subpar bendovi 666 meni je samo potvrda da je recept za uspeh da ubacis etno melodije i instrumente. sve ostalo moze da bude potpuni prosek ali ce taj narodnjacki momenat da te proda, bar srbima. Report
October 12, 20232 yr comment_3091134 Kako objasniti dobru posetu na Stoned Jesus pre neki mesec? Oni nemaju narodnjačke momente. Report
October 12, 20232 yr comment_3091149 Iz nekog razloga stoner i americana bendovi kod nas prolaze, ali je i istina da prolazi i etno mix.. Report
October 12, 20232 yr comment_3091152 pa šta znam, nije neka misterija za stonere realno je to jedna od pristupačnijih formi "ug" muzike, nije ništa ekstremno i preteško, i izvan metala pristojan broj ljudi to može da sluša a Grci su izgradili svoju scenu već odavno preko Nightstalkera i sličnih bendova i zaista predano rade, vuku jedni druge na turnejama i stalno sviraju ovde, ništa čudno da su izgradili publiku a tu je i "Grci braća" momenat naravno Report
October 12, 20232 yr comment_3091153 To jes.. ko i psytrance, najjednostavnije a da nije klasicna seljana neka ili rokic.. 10 minutes ago, Chicken Little 420 said: Pripremite se... Oni stižu! https://fb.me/e/4vC5HblkU Bice havarija.. Report
October 12, 20232 yr comment_3091154 16 minutes ago, Chicken Little 420 said: Pripremite se... Oni stižu! https://fb.me/e/4vC5HblkU ladno vec 10 godina otkad je krenuo rat u ukrajni Report
October 12, 20232 yr comment_3091155 12 minutes ago, Talvi said: pa šta znam, nije neka misterija za stonere realno je to jedna od pristupačnijih formi "ug" muzike, nije ništa ekstremno i preteško, i izvan metala pristojan broj ljudi to može da sluša a Grci su izgradili svoju scenu već odavno preko Nightstalkera i sličnih bendova i zaista predano rade, vuku jedni druge na turnejama i stalno sviraju ovde, ništa čudno da su izgradili publiku a tu je i "Grci braća" momenat naravno Meni je ipak misterija jer su samo u poslednjih nekoliko godina svirke bendova kao Bongzilla, Egypt, Mars Red Sky, Yawning Man bile prilično skromno posećene a sad ovi grčki bezveznjaci prave šou program. Ako je najveći razlog za to "Grci braća" momenat onda jebiga. Report
October 12, 20232 yr comment_3091157 jbg evo meni su prvom Villagersi bolji od svih tih pomenutih 😄 Report