Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
1 hour ago, VoivodBG said:

Sta kaze setlist fm jer ubace ponovo po koju odatle? Meni je onaj koncert u Elektropioniru kada su svirali pesme odatle cak i sa skrnavim zvukm bi prelep.

Pitao sam malopre organizatora, kaže sviraće uglavnom stvari sa sledećeg albuma što izlazi početkom avgusta + nešto malo starih hitova.

Posted

Bio konačno sinoć u Karmakomi...samo da potvrdim komentare društva sa Zu teme-definitivno najbolji klub u Bgd(za svirke makar).Sve valja i prostor i vibe,zvuk ubija,predobro.Šank tradicionalno preskup,u šanku rade samo ljudi sa afro frizurama i muško i žensko,valjda je to preduslov da bi tamo radio😀 Zaključak da bi sve klubove po Bgd trebalo dati Rusima na upravljanje.

Inače,BMFBP napravio najbolji rnr koncert u Bgd godinama unazad,nisam očekivao mnogo kad sam dolazio,dobio super klub,pun prostor i vrhunski band.Bravo.

Posted

Jel moze da im se proda neka prica npr neki bendovi koji su metal ali i sve zivo ostalo u zvuku, neki iscaseni i avangardni metal? Kapiram da je metal sinonom pre za thrash, black i death gde ima moshovanja pa se plase da im metalci ne uniste inventar...

Posted

Ne bih znao kako da objasnim, al realno i nije prostor za metal ...tipa Dying fetus 😃

Al je stvarno super mesto, možda bi Kayo dot npr. mogli tamo, ne znam gde se to planira...Mogao bih i Oranssi pazuzu tamo da zamislim recimo...

Posted

Pretpostavljam da mogu "glasni" bendovi kao što je Zu i druga avangarda (gledao sam tamo i Tramhaus koji je neki distorzirani post punk, dakle glasne gitare, a i punk događaji su opasniji po inventar nego metal događaji), ali da hipsteri pod "metal" podrazumevaju goveđu thrash, black i sličnu ekipu.