Kumodraski Vo Posted April 28 Report Posted April 28 Ko ne zna 3DG nije se druzio sa anime-emo ekipom u skoli pre 15ak godina Quote
Haos sam ja Posted May 12 Report Posted May 12 Opet dolazi Soen u SKCNS 30.07. Ovog puta mi nešto šište jaja da gledam opet sve isto. Quote
Totamealand Posted May 12 Report Posted May 12 Pritom isto veče kad i Vai i Satriani u Beogradu. Quote
Chicken Little 420 Posted May 15 Report Posted May 15 Kayo Dot - 31/08 KC Grad, sutra zvaničan info 6 Quote
airzez Posted May 15 Report Posted May 15 57 minutes ago, Chicken Little 420 said: Kayo Dot - 31/08 KC Grad, sutra zvaničan info Htedoh reći, kad pre, kad ono već dve godine prošlo.. Quote
VoivodBG Posted May 15 Report Posted May 15 Lep provod svima, ali lagani skip, dosta puta su bili. A i nesto se nisam primio na ovih zadnjih par albuma. Nedostaje Coffins on IO i PHOBOS zvuk bas. Quote
Kumodraski Vo Posted May 15 Report Posted May 15 3 minutes ago, VoivodBG said: Nedostaje Coffins on IO i PHOBOS zvuk bas. Isto Al dobro verovatno ce biti jeftina karta i mozda bude neka stara pesma za bis.. Quote
VoivodBG Posted May 15 Report Posted May 15 Sta kaze setlist fm jer ubace ponovo po koju odatle? Meni je onaj koncert u Elektropioniru kada su svirali pesme odatle cak i sa skrnavim zvukm bi prelep. Quote
Haos sam ja Posted May 15 Report Posted May 15 PHOBOS lagano najgora Kajgana, prošli album je divan. 1 2 Quote
Mickey mouse Posted May 15 Report Posted May 15 Artificial Brain + Suffering Hour Europe Tour 2025 24 October - 8 November Ima li neko da im pošalje ponudu koja se ne odbija...😃 Quote
airzez Posted May 15 Report Posted May 15 1 hour ago, VoivodBG said: Sta kaze setlist fm jer ubace ponovo po koju odatle? Meni je onaj koncert u Elektropioniru kada su svirali pesme odatle cak i sa skrnavim zvukm bi prelep. Pitao sam malopre organizatora, kaže sviraće uglavnom stvari sa sledećeg albuma što izlazi početkom avgusta + nešto malo starih hitova. Quote
Mickey mouse Posted May 16 Report Posted May 16 Bio konačno sinoć u Karmakomi...samo da potvrdim komentare društva sa Zu teme-definitivno najbolji klub u Bgd(za svirke makar).Sve valja i prostor i vibe,zvuk ubija,predobro.Šank tradicionalno preskup,u šanku rade samo ljudi sa afro frizurama i muško i žensko,valjda je to preduslov da bi tamo radio😀 Zaključak da bi sve klubove po Bgd trebalo dati Rusima na upravljanje. Inače,BMFBP napravio najbolji rnr koncert u Bgd godinama unazad,nisam očekivao mnogo kad sam dolazio,dobio super klub,pun prostor i vrhunski band.Bravo. Quote
azal Posted May 16 Report Posted May 16 Karmakomu ne vode rusi, vec ljudi koji su nekad radili u dragstoru i kc gradu Quote
Kumodraski Vo Posted May 16 Report Posted May 16 Ide jako bankrot https://www.facebook.com/events/1223590559417158/?ti=ls Quote
Mickey mouse Posted May 16 Report Posted May 16 1 hour ago, azal said: Karmakomu ne vode rusi, vec ljudi koji su nekad radili u dragstoru i kc gradu Ok, moja greška onda, ja sam čuo drugačije. Quote
chess Posted May 16 Report Posted May 16 Jel moze da im se proda neka prica npr neki bendovi koji su metal ali i sve zivo ostalo u zvuku, neki iscaseni i avangardni metal? Kapiram da je metal sinonom pre za thrash, black i death gde ima moshovanja pa se plase da im metalci ne uniste inventar... Quote
VoivodBG Posted May 16 Report Posted May 16 Zu je najbliže metalu što je tamo prišlo. Gađajte neke no wave jazz world bendove i biće svirki. Quote
Mickey mouse Posted May 16 Report Posted May 16 Ne bih znao kako da objasnim, al realno i nije prostor za metal ...tipa Dying fetus 😃 Al je stvarno super mesto, možda bi Kayo dot npr. mogli tamo, ne znam gde se to planira...Mogao bih i Oranssi pazuzu tamo da zamislim recimo... Quote
Haos sam ja Posted May 16 Report Posted May 16 Pretpostavljam da mogu "glasni" bendovi kao što je Zu i druga avangarda (gledao sam tamo i Tramhaus koji je neki distorzirani post punk, dakle glasne gitare, a i punk događaji su opasniji po inventar nego metal događaji), ali da hipsteri pod "metal" podrazumevaju goveđu thrash, black i sličnu ekipu. Quote
Recommended Posts