Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.9k
  • Views 569.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FRUBI_ZMIJA_GADAFI
    FRUBI_ZMIJA_GADAFI

LEGACY je NAJBOLJA KONCERTNA METAL AGENCIJA PO POSLEDNJIM ISTRAZIVANJIMA KOJE JE SPROVEO STRATEGIC MARKETING!   Nakon koncerta NILE poraso nam rejting.  

• Zao mi je sto nisam odmah odgovorio,ali nekoliko dana sam bio odsutan jer sam lobirao u privremeno okupiranoj Krajini.Takodje zahvaljujem i Kuruzu,sto je ostavio link za temu jer se u protivnom ne bih

• Dosadilo mi je vredjanje pa rek'o da se javim ovde. Sixx, ja sam Milorad Vuckovic, moj telefon je 065-667-9999, molim da me pozoves da izadjemo negde, bilo gde, da mi objasnis zasto sam retard, gde

• 2 weeks later...
comment_3112956
1 hour ago, VoivodBG said:

Sta kaze setlist fm jer ubace ponovo po koju odatle? Meni je onaj koncert u Elektropioniru kada su svirali pesme odatle cak i sa skrnavim zvukm bi prelep.

Pitao sam malopre organizatora, kaže sviraće uglavnom stvari sa sledećeg albuma što izlazi početkom avgusta + nešto malo starih hitova.

comment_3112980

Bio konačno sinoć u Karmakomi...samo da potvrdim komentare društva sa Zu teme-definitivno najbolji klub u Bgd(za svirke makar).Sve valja i prostor i vibe,zvuk ubija,predobro.Šank tradicionalno preskup,u šanku rade samo ljudi sa afro frizurama i muško i žensko,valjda je to preduslov da bi tamo radio😀 Zaključak da bi sve klubove po Bgd trebalo dati Rusima na upravljanje.

Inače,BMFBP napravio najbolji rnr koncert u Bgd godinama unazad,nisam očekivao mnogo kad sam dolazio,dobio super klub,pun prostor i vrhunski band.Bravo.

comment_3112995

Jel moze da im se proda neka prica npr neki bendovi koji su metal ali i sve zivo ostalo u zvuku, neki iscaseni i avangardni metal? Kapiram da je metal sinonom pre za thrash, black i death gde ima moshovanja pa se plase da im metalci ne uniste inventar...

comment_3112999

Pretpostavljam da mogu "glasni" bendovi kao što je Zu i druga avangarda (gledao sam tamo i Tramhaus koji je neki distorzirani post punk, dakle glasne gitare, a i punk događaji su opasniji po inventar nego metal događaji), ali da hipsteri pod "metal" podrazumevaju goveđu thrash, black i sličnu ekipu.