September 15Sep 15 comment_3118003 ARTILLERY – 40 GODINA FEAR OF TOMORROWJedan od pionira evropskog thrasha, kultni danski bend Artillery, slavi 40 godina od objavljivanja svog legendarnog debitantskog albuma Fear of Tomorrow! Ovaj istorijski album iz 1985. zauvek je obeležio scenu, donoseći beskompromisni spoj sirove energije, žestokih riffova i besprekorne thrash preciznosti.Povodom ovog velikog jubileja, Artillery kreće na specijalnu turneju kojom će publiku vratiti na same početke – tamo gde je evropski thrash dobio svoje nezaboravne temelje. Očekuje vas set lista ispunjena klasicima sa Fear of Tomorrow, ali i hitovima iz bogate diskografije benda.19.02.2026 je dan kada Artillery dolazi u Beograd , spremni da nas razore spojem sirove energije i muzičke virtuoznosti.Karte su u prodaji u Rockfire Record Shop po ceni od 3000 RSD u pretprodaji, na dan koncerta 3500 RSD. Report
September 16Sep 16 comment_3118028 Ulaznice će biti u prodaji na svim Gigstix prodajnim mestima od petka 19. septembra po ceni:2.500rsd – early bird3.200rsd – pretprodaja4.000rsd – na dan koncerta Edited September 16Sep 16 by VoivodBG Report
October 8Oct 8 comment_3118446 samo im kad ti vrate sedista das disk massima koji si random naso i sledece godine te ne dirajusalu na stranu, acab Report
October 10Oct 10 comment_3118528 odlicna svirka za male pare, super bilo. zanimljiv bend, kul pojava, dobar trip sto imaju klavijaturistu umesto basiste pa se desavaju i neki polu dungeon synth momenti, pevac urla za sve pare, nije ni los onaj prostor za ovako nesto Report
October 13Oct 13 comment_3118575 On 10/10/2025 at 11:17 AM, azal said:odlicna svirka za male pare, super bilo.zanimljiv bend, kul pojava, dobar trip sto imaju klavijaturistu umesto basiste pa se desavaju i neki polu dungeon synth momenti, pevac urla za sve pare, nije ni los onaj prostor za ovako nesto Report
Monday at 06:19 PM5 days comment_3118582 Nikad neće biti bleker od mene, ali sve mi se nešto čini da bih se dobro proveo da sam išao na ovaj Vigljos, fascinantni su mi kao pojava. Valjda će doći ponovo, sad znam šta je. Report
Friday at 08:04 AM2 days comment_3118693 Bolzer / The Ruins of Beverast / Vitriol / Trepaneringsritualen u BG, 5. marthttps://www.instagram.com/p/DP5yDwqiN-S/ako dobro čitam nema Misthyrminga na našem delu jbg, ali svakako do jaja Edited Friday at 08:05 AM2 days by Talvi Report
Friday at 08:05 AM2 days comment_3118694 Sad videh molim sta?? A jebem ti opet ce biti kratak Ruins set i ovaj vitriol polupani izbacite to sve ocemo ruinse 2h.. Report
6 hours ago6 hr comment_3118757 Odlični Esiteric sinoć...mada, ja bih to još više načvrljio da ti gitare probiju pluća, bilo malo pretiho...Iz rubrike Kucamo na vrata zaboravljenih asova...mala sala DOB, tradicionalno grozna, šank ima 1 pivo i vodu, WC jedva dovoljan da izvučeš đoku..Nemojte više tamo, ko leba vas molim.Mrč super, cene ultra povoljne, bravo.Kad sam dolazio delovalo mi da će biti krcato, negde na pola koncerta pola publike nestalo:)Sve u svemu, fin događaj, bilo bi lepo videti ih opet na nekom lepšem mestu i sa boljim ozvučenjem.E da, bio sam i na Of the wand and the moon prošle nedelje, koncert je bio prelep, taj klub Under je jedno od bizarnijih mesta koje sam posetio, a nagledao sam se svega:)) Svejedno,bilo kvalitetnih gotičarki, kraft pivce je bilo odlično, mrč isto bio jeftin, super sve, bravo. Report
6 hours ago6 hr comment_3118758 nismo imali temu za esoteric, a?tehnicki jedan od dva najbolja mala sala koncerta uz 2017 acid mother's temple, perfektan zvuk, sala puna k'o da svira the stone, prosto ne mogu da verujem 🤣sto se tice izbora bendova za vece - mislim da lokalna podrska bolja nije mogla ni da se izmisli plamen vecnosti malo dod'o groove-a u izvedbu, iz koncerta u koncert je sve zreliji bend, izgleda AAA skupo, nadam se da sledeci materijal ce tako i da zvuci; nazalost, jedini tehnicki gaf veceri se desio tokom najbolje pesme, ona gudacka kutija (kako se zove to?) ne da se nije cula u miksu nego nije bila u sobithe bloody earth ponovljeni utisak sa lazarusa (rip) - prosto mi neverovatno da je bend sa nasih prostora i iz tog vremena toliko dobar - prosto showcase kako treba se radi; znaci neko te pita kako da napravim dobar doom, nista komplikacije i picke materine, samo da bude dobro - ti mu pokazes ovo posebno hvala crnoslovlju za prelepi box, ne znam da l' je spremljen spec za ovu priliku (nije ni bitno) - kidazvezde veceri... msm tek sam se ovde opustila kada je prosla prva stvar i nista nije eksplodiralo hhzvucali su savrsenosetlista nazalost bila bolja u novom sadu ako se ja pitam, sinoc je bilo bas dosta neparnih zajebancija, djusko bih ja al' nije djuskabilnomalo me ubi i ona duga pauza, lik otiso posle druge pesme da baci brzi kakal' dobro, ne moze covek bira kad ce ga pocera pozdrav i ljubav za 738391725 ljudi koje sam srela, naaci ste svi Report
3 hours ago3 hr comment_3118759 Mislim da ima tema, al ajde kad ste ovde krenuli.. Da slažem se odlična death/doom svirka sinoć, prostor fino popunjen, nisam očekivao toliko ljudi iskreno, ali jeste se praznila sala pri kraju certa. Onaj prvi dark ambijent bend smo srećom izbegli, i onih 3 minuta što smo zakačili su bili toliko iritantni da nemam reči.. Bloody Earth imao odličan zvuk, moćan a jasan što je najbitnije, odlična atmosfera sa sve kostimografijom i rogićima glavnog vokala. Mada moram reći da mi je prilično monoton bend, ravan ko daska, a likovi na bini ko voštane figure.. tako da mi posle nekih 15ak minuta postajalo dosadnjikavo, al ok vidim da se ljudima svidelo i lepo su ispraćeni.Naravno posle njih izlaze Englezi i odmah su me patosirali, zvuk ko planina, a opet sve jasno i precizno! Prve dve stvari oduvale načisto, očekivano s obzirom da su sa meni omiljenog Manical Vail-a, ali moram reći da su nakon njih imali neki prazan hod i dosta je opao kvalitet samog nastupa, a vidim da se tad i osulo dosta publike. No bez obzira lepo su završili set još jednom odličnom stvarčugom Culmination sa poslednjeg albuma koji mi je uz Manical ponajbolji od njih.Sve u svemu baš fina svirka sveukupno, jer stvarno nisam očekivao tako dobar zvuk u malom domu (nikad ovako nije zvučalo!), a možda čak i dosadnije nastupe.. hahahha Report