Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1671662
Вероватно као шабан. Уобичајeно.

Pa pazi, ja nemam neki rispekt prema Djordju Davidu, al chovek se stvarno trudi na koncertima, vidi se da zeli da napravi dobru atmosferu, a to je ono shto najvishe cenim kod muzichara.

Je l' to ono shto se prichalo da ce se odrzhati na nekom stadionu?

Brate jedva chekam to,ima da bude veci spektakl nego proshle u Areni! :rockdevil:

Ma de god da bude, i kad god da bude, jedino shto znam da cu biti u prvom redu i to je to...

• Replies 1k
  • Views 102.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

Setlista: Nemoj da ides mojom ulicom Vic o Siptarima Gnjilane Hocu majko, hocu Vic o ustasama E moj druze Zagrebacki Mujo i Haso vic Srbin je lud Vic o Mil

• Ispao je smrdina, ko ga jebe, ali nemojmo preterivati. Kakvo kurcevo Bijelo Dugme, Balasevici i ostali crnogorci.

• Vic Rattlehead
    Vic Rattlehead

Bijelo dugme je izmislilo univerzum za Čorbu.

comment_1672247

Nesto sam pre razmisljao kako bi bilo dobro da Corba , kao Maideni sto su svirali The Early Days Tour, odrade koncert (ili cak turneju) gde ce svirati samo stvari sa prva 4 albuma... uh kako bi to mocno bilo , ovako smorise sa novijim stvarima...

Zar to ne bi bilo sjajno? :D :D

comment_1672257
Nesto sam pre razmisljao kako bi bilo dobro da Corba , kao Maideni sto su svirali The Early Days Tour, odrade koncert (ili cak turneju) gde ce svirati samo stvari sa prva 4 albuma... uh kako bi to mocno bilo , ovako smorise sa novijim stvarima...

Zar to ne bi bilo sjajno? :D :D

Da poznu sa "zvezda potkrovlja i suterena", kao nekada...

comment_1675162

2004. na Ušću su počeli sa Zvezda potkrovlja i suterena, a prošle godine je ta pesma svirana druga, posle Ostaću slobodan. Sviraju oni dovoljno starih pesama, ja bih više voleo da čujem neke iz srednjeg perioda: 'Ajde beži, Alo, Neke čudne materije, Kaži ko te ljubi dok sam ja na straži, Noćas gubim meč... A od novijih i neku od heavy pesama, kao što su 100 godina samoće, Dijabola, Ovde, pa može i ona famozna Danas nema mleka...

comment_1676353
Zašto je Borina ex supruga izvršila samoubistvo ?

... samo zato što su se razveli ?! :no:

Ne, bilo je tu dosta komplikacija. Recimo da je razvod samo brze doveo do konacne kulminacije i tragicnog raspleta.

Eh,sad se Bora iselio iz stare gajbe i zivi preko puta moje zgrade...Svaki dan ga vidjam.

• 3 weeks later...
comment_1702814

Pazario sam DVD pre neki dan, nisam stigao celog da pogledam još uvek (jbg ispiti), ali slika i zvuk (sa izuzetkom vokala) su odlični! Vokal je malo... ne znam, kao da nije "ispeglan" baš najbolje, ali to ne kvari opšti utisak! Naježio sam se na par mesta, koncert je stvarno bio sjajan, mislim da ko je fan treba da doda ovaj DVD kolekciji, posebno zato što je cena samo 250 kinti!

:pivopije:

Edited by Zoll

• 5 weeks later...
comment_1721076

naravno da se slazemo..riblja corba zakon...cujem da bora sad otvara neki restoran u kome ce biti zabranjena folk muzika..koj car..dizajnirao sebi gitaru u obliku kurca.. :rockdevil:

• 4 months later...