Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2426828

Roletna je odl school.

Mačka: Lupi još jednu liniju, mnogo će biti samo 6 komada - delovaće kao delovi stuba ili neke starogradnje, ako shvataš na šta mislim. ;)

• Replies 1.8k
  • Views 76.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• rucni rad mog dragog a na drugoj strani sobe je isto handmade shoji mislim da sam kacila vec slike.

• Kokopelli
    Kokopelli

Btw, evo i moje mini terase. Imamo dvije u ovom stanu ali su nekako obije beskorisne. Ova je kao malo veca pa smo odlucili da je iskoristimo koliko-toliko, a druga je predvidjena za susenje vesa i sl.

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

restaurirah neku komodicu. Nije neki Luj trijesosmi, ali je puno drvo.Sluzilo za alat, bilo ogavno belo, nelakirano.

comment_2426840

Lou, nemam pojma na šta misliš... te linije to je zaštitna traka, farbaću izmedju njih... jesi to pogrešno skapirao ili sam ja luda?

Mnogo će biti samo 6 komada? :)

U sv slučaju, hvala na mišljenjima, sutra ga razmatram još jednom pa krečim... verovatno ću dodati još jednu...

A nijanse... ah, to je tricky zbog svetla, ne mogu da uslikam da liči na stvarnost... ali vodim se ovim, ako bude presvetlo mogu dodati još jedan sloj...

comment_2426869

Zajebah se, htedoh da napišem "malo" tamo gde sam napisao "mnogo". ;)

Kada sam rekao "linije", mislio sam na polja, ako hoćeš tako da ih zoveš, ne na zaštitnu traku. Malo je da bude samo šest komada, jer će biti velike i ličiti na ovo

97657_bg-fasade-03-foto-e-conkic_f.jpg

• 2 weeks later...
comment_2433104

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/289453/Pogledajte-Najbizarniji-komadi-namestaja-na-Sajmu

Мада, радо бих поседовао ову јабуку :da:

Kontrabas je fantastičan. To mi je jedna od želja kada bude došlo vreme za okućavanje - dobar i lepo dizajniran komad za držanje pića.

comment_2433559

da li neko ima preporuku za stolicu za komp? budzet mi je oko 80e,znam da za te pare ne moze neki kvalitet al' opet ne bih ni da je pazarim pa za 6 meseci jovo nanovo jer se raspala. gledao sam u aleksandru Evropa stolicu ali je to materijal slican onim kineskim stolicama sa hidraulikom,a ni sundjer nije bas nesto debeo te kontam da su one za godinu dana spremne za bacanje. slicne cene je i kobra ali nju nisu imali u prodavnici.

Edited by dimmu1

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.