February 11Feb 11 comment_3121887 21 minutes ago, Haos sam ja said:Jel samo meni očajna ova lobanja sa kosom?zasto su razapeli pevaca Demilicha Report
Saturday at 09:35 PM2 days comment_3123309 znam šta je u pozadini 😂 (to mi je ujedno i prva misao kad sam videla ovo) deo Veo magline, pošto je Veo maglina kompleks. spada u posebnu kategoriju maglina - ostatak supernove i nalazi se u jednom od najzanimljivijih sazvežđa severnog neba, Labudu (Cygnus) deo na samom vrhu, samo treba zarotirati sliku ne, nisam mogla da se sudržim. moram sad i album pustiti... Report
Sunday at 08:46 PM1 day comment_3123331 Futa bend na jahti gazda Mila, VIP only.A može i 70000TONS OF METAL. Report
Sunday at 09:01 PM1 day comment_3123333 23 hours ago, Machiko Noguchi said:znam šta je u pozadini 😂 (to mi je ujedno i prva misao kad sam videla ovo)deo Veo magline, pošto je Veo maglina kompleks. spada u posebnu kategoriju maglina - ostatak supernove i nalazi se u jednom od najzanimljivijih sazvežđa severnog neba, Labudu (Cygnus)deo na samom vrhu, samo treba zarotirati slikune, nisam mogla da se sudržim. moram sad i album pustiti...e ovako se dolazi na temu o lošim omotima Report
3 hours ago3 hr comment_3123404 On 3/28/2026 at 8:16 PM, kuruz said:al dobar je album, srećommeni ovo predobro najiskrenije Report