Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.8k
  • Views 432.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dako ti majmun jebe mater govno raspalo, rak ti kosti izio dabogda.   Negative Plane - Stained Glass Revelations Band : Negative Plane Album : Stained Glass Revelations Type : Studio Release Da

• Grobodan
    Grobodan

Dissection je bolji od 99,9% bendova pomenutih na celom Yumetalu.

• PROROK - Demon iz Crne Reke (2010) 1.Bozja sluzba Filareta 2.Balkanska sizma 3.Vjera u Pronevjeru 4.Demon iz Crne Reke 5.Metanija oca Pahomija 6.Fruskogorska sekta     http://www.megaupload

comment_2860550

Loi Martiale je bio sjajan, ali sam slučajno preskočio prethodni

Ista situacija ovde, nisam ih ispratio.

VI je dobar, ali je kvalitetniji materijal sa EP-ja. Intro je užasan i potpuno nepotreban, produkcija mi je skroz OK, osim što mi je vokal malo zakopan, ali kapiram da su to namerno uradili. Slušaće se još svakako, ali sumnjam da će preko sedmice ukupna ocena.

comment_2862172

Grift.

Švedski bend, zapravo projekat Erika Gardeforsa.

Album Syner, izašao prije 15-ak dana.

NVP033_Grift_Syner_Cover.jpg

Jako dobar album, na momente i odličan.

http://www.youtube.com/watch?v=ny7VIuPeAuI

Link:

http://turbobit.net/q6mvtuph6rvx.html

Apsolutno vrijedno slušanja, bez obzira na unaprijed upozoravajuće etikete poput one man, depressive, melodic i sl. :bigblue:

Edited by Descender

comment_2862776

Gledam na internetu već su se pojavile liste najboljih albuma u 2015 i ne mogu da se načudim šta sve ljudi slušaju. 70% bendova nisam čuo u životu i to sigurno nije slučajno, jer šta sam god pustio to je katastrofa. Nekakav Nazghor, Uskonrauha, Akitsa, Askeregn... Nije stvar ukusa u pitanju jer ja razumem da neko sluša Cradle of Filth, ali ovo... Bog da me ubije ako će neko to da sluša za par godina. Znači ne valjaju Akhlys, Acherontas, Marduk... ali Nazghor je dobar. Budaletine na sve strane... Ili sam pa ja lud, neko jeste, pojma nemam...

comment_2862788

Akitsa je dobar ali daleko od najboljeg materijala godine, npr. ne moze da se poredi sa Leviathanom..

Slazem se da mnogo hvale random sranja po netu, valjda dobijaju kopije za promociju ili sta vec, mada i ovi sto kace klipove na yt dosta hvale leve stvari..

Npr, svi su poludeli oko onog Human Serpent, meni ono dosadno u picku materinu iako je aj zanimljiv zvuk..

comment_2863051

Gledam na internetu već su se pojavile liste najboljih albuma u 2015 i ne mogu da se načudim šta sve ljudi slušaju. 70% bendova nisam čuo u životu i to sigurno nije slučajno, jer šta sam god pustio to je katastrofa. Nekakav Nazghor, Uskonrauha, Akitsa, Askeregn... Nije stvar ukusa u pitanju jer ja razumem da neko sluša Cradle of Filth, ali ovo... Bog da me ubije ako će neko to da sluša za par godina. Znači ne valjaju Akhlys, Acherontas, Marduk... ali Nazghor je dobar. Budaletine na sve strane... Ili sam pa ja lud, neko jeste, pojma nemam...

Pa ono, nekom su i Akhlys i Acherontas nikad cuo bendovi a slusa BM :haha: ali kapiram, puno tih previse UG ratnika koji zive po forumima. Kad pogledam NWN forum kakva izdanja ljudi actually kupuju ne bude mi dobro.

Sto se tice cistog BM zvuka Marduk i Mgla su albumi godine.