Grobodan Posted July 19 Report Posted July 19 naručuje se ovo bez razmišljanja a iznenada stiglo i Quote
Haos sam ja Posted 9 hours ago Report Posted 9 hours ago On 5/16/2025 at 7:46 PM, Grobodan said: Definitivno za sad najbolji BM album godine. Pominjali smo ga ali da se opet podvuče. Srđanov časopis me podseti da probam ovo i zaista dobra ploča, ja bih rekao po trećinu okultni black, primitivniji death i 80s thrash na Slayer/Sodom tragu. Par zanimljivih vokalnih akrobacija iz potpalublja pluća, ali to je gostujući vokal, ne glavni koji je samo ok. Naravno, ortak se izasrao u intervjuu kao da je dotakao satanin skrotum ali svejedno dobar album koji nije rađen po kalupu. Quote
Miilos Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago Juče sam čitao intervju i to je i meni zapalo za oko, čovek bi pomislio da su snimili novi De Mysteriis Dom Sathanas, a ustvari ni traga od originalnosti o kojoj on priča, ubi se da objasni kako niko ne zvuči kao oni. Da sam prvo čitao intervju pa slušao muziku, debelo bi se razočarao. Ovako, posle par meseci i sigurno bar 20-ak preslušavanja, solidan albumčić... A nije loš ni Stangarigel, iako mi se na prvu činilo da su podbacili. Trebalo mi je 4-5 puta da preslušam pa da pomislim "kako ja nisam čuo prvi put kako je dobar ovaj deo". I svaki sledeći put čujem tako nešto. Quote
Grobodan Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Pa jebo bend ako ne misle da su snimili nešto najbolje što postoji. Jok reći će okej je album može da se posluša par puta 1 Quote
Miilos Posted 44 minutes ago Report Posted 44 minutes ago Ma ok to, nego on baš potencira kako niko živ ne zvuči kao oni. A originalnost 0. Quote
Recommended Posts