Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
On 5/16/2025 at 7:46 PM, Grobodan said:

Definitivno za sad najbolji BM album godine. Pominjali smo ga ali da se opet podvuče. 

Srđanov časopis me podseti da probam ovo i zaista dobra ploča, ja bih rekao po trećinu okultni black, primitivniji death i 80s thrash na Slayer/Sodom tragu. Par zanimljivih vokalnih akrobacija iz potpalublja pluća, ali to je gostujući vokal, ne glavni koji je samo ok. Naravno, ortak se izasrao u intervjuu kao da je dotakao satanin skrotum ali svejedno dobar album koji nije rađen po kalupu.

Posted

Juče sam čitao intervju i to je i meni zapalo za oko, čovek bi pomislio da su snimili novi De Mysteriis Dom Sathanas, a ustvari ni traga od originalnosti o kojoj on priča, ubi se da objasni kako niko ne zvuči kao oni. Da sam prvo čitao intervju pa slušao muziku, debelo bi se razočarao. Ovako, posle par meseci i sigurno bar 20-ak preslušavanja, solidan albumčić...

A nije loš ni Stangarigel, iako mi se na prvu činilo da su podbacili. Trebalo mi je 4-5 puta da preslušam pa da pomislim "kako ja nisam čuo prvi put kako je dobar ovaj deo". I svaki sledeći put čujem tako nešto.

Posted

Pa jebo bend ako ne misle da su snimili nešto najbolje što postoji. 

Jok reći će okej je album može da se posluša par puta 

• Like 1