July 27Jul 27 comment_3116224 On 5/16/2025 at 7:46 PM, Grobodan said: Definitivno za sad najbolji BM album godine. Pominjali smo ga ali da se opet podvuče. Srđanov časopis me podseti da probam ovo i zaista dobra ploča, ja bih rekao po trećinu okultni black, primitivniji death i 80s thrash na Slayer/Sodom tragu. Par zanimljivih vokalnih akrobacija iz potpalublja pluća, ali to je gostujući vokal, ne glavni koji je samo ok. Naravno, ortak se izasrao u intervjuu kao da je dotakao satanin skrotum ali svejedno dobar album koji nije rađen po kalupu.
July 27Jul 27 comment_3116237 Juče sam čitao intervju i to je i meni zapalo za oko, čovek bi pomislio da su snimili novi De Mysteriis Dom Sathanas, a ustvari ni traga od originalnosti o kojoj on priča, ubi se da objasni kako niko ne zvuči kao oni. Da sam prvo čitao intervju pa slušao muziku, debelo bi se razočarao. Ovako, posle par meseci i sigurno bar 20-ak preslušavanja, solidan albumčić... A nije loš ni Stangarigel, iako mi se na prvu činilo da su podbacili. Trebalo mi je 4-5 puta da preslušam pa da pomislim "kako ja nisam čuo prvi put kako je dobar ovaj deo". I svaki sledeći put čujem tako nešto.
July 27Jul 27 comment_3116242 Pa jebo bend ako ne misle da su snimili nešto najbolje što postoji. Jok reći će okej je album može da se posluša par puta
July 27Jul 27 comment_3116244 Ma ok to, nego on baš potencira kako niko živ ne zvuči kao oni. A originalnost 0.
August 19Aug 19 comment_3117197 On 7/18/2025 at 11:54 PM, Miilos said: Očekivano odlično, a krvava nepravda je da nema teme za bendove ovog čoveka.
Yesterday at 04:44 PM1 day comment_3117506 Povratak u praistoriju uvek može. Dobar im je i prvenac. Evo malo pikanterija o albumu i veza do BC stranice, za pun užitak:https://arkhaaik.bandcamp.com/album/uihtisThe band's lyrics were translated or, rather, reconstructed by an expert on Indo-European languages and linguistic reconstruction. This commitment to the concept and the resulting vocals lend the album an extremely strange yet authentic character.
4 hours ago4 hr comment_3117527 Još jedan novitet iz istog tabora, umetničkog udruženja (mada u medijima to ponekad izgleda kao sekta)Jünger Tumilon, bivši Helvetic Underground Committee, iz Ciriha.Bend se zove ARROWS i ovo je njihov prvenac Yearning Arrows; Cloven Suns.Reći ću samo da je ovo vrlo nestašan blek jer često beži izvan zadatih okvira žanra. :)Za sve ostalo oslonite se na sluh i prateću priču na BC stranici:https://arrovvs.bandcamp.com/album/yearning-arrows-cloven-sunsAlbum je trenutno besplatan za preuzimanje, pa izvol'te, poslužite se. :) Edited 4 hours ago4 hr by HellAwaits