Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1k
  • Views 85k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kad Tagtgren i Flynn zaurlaju, ja bih odma' razbio nesto    Serem se ja na te vase gay power bezmudne pistavce   

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Ne ocenjujemo ovde fizički izgled, već pevanje.   Uzgred, mislim da se još nisam izjasnio po pitanju svojih omiljenih metal pevača, onih koji nezavisno od stila i tehničkih kvaliteta plene svojom un

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Sve više uviđam besmisao ove teme, jer ljudi obično navode vokale svojih omiljenih bendova kao najbolje, umesto da zanemare ko je iz kog benda i posmatraju isključivo pevačke kvalitete. Za šta, opet,

• 2 weeks later...
comment_1820381

Najbolji metal vokal ikada......................KING DIAMOND,KINGDIAMOND,KING DIAMOND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Alucard Earl of Black

All well in... :twisted:

comment_1824040
Po mom mišljenju ovo je najbolji metal vokal, bez premca. Ako vas ne mrzi poslušajte pa mi recite šta mislite.

Au jbt,zvuci ko preklana krmaca sa bejzbolkom u bulji ! A verovatno o tako necemu i grokce :)

comment_1824060
Cek, ne smeta ti Barlow sa svojim goticarskim dubokim glasom, a smeta ti Petar? Ne razumem.

Otkad Barlow ima takav glas? Možda ume da peva tako, ali je on poweraš i trudi se da peva visoko, pre svega. Samo na sporijim pesmama i deonicama peva duboko. Daleko je to od gothic glasa.

comment_1824290
Otkad Barlow ima takav glas? Možda ume da peva tako, ali je on poweraš i trudi se da peva visoko, pre svega. Samo na sporijim pesmama i deonicama peva duboko. Daleko je to od gothic glasa.

Uzdrzavam se vec 2 godine od svadjanja i pljuvanja preko interneta, jer to smatram poprilicno idiotskim i bez nekog smisla. Takodje smatram da svako ima pravo na svoj ukus. Ali, Barlow IMA dubok glas, a TRUDI se ( i to poprlicno lose ) da peva visoko! I ti ako to ne primecujes poprilicno si gluv.

comment_1824669

Koliko si ti pain-a uopste poslusao? Jesi li primetio koliko tamo ima mainstream rock-a, pa industrial-a cak i hc elemenata. Ja tamo cak nisam primetio ni jedan Goth element. A fan sam tog bend-a i imam sve sem prvog albuma ( jedino ako je taj album goth, to ne znam, mozda jeste ), i u bendu dominira industrial i comercijalni metal/rock. Npr na Psalms Of Extinction albumu jedino na zombie stomp covek peva duboko, a to bas i nije goth pesma.

comment_1824679
Koliko si ti pain-a uopste poslusao? Jesi li primetio koliko tamo ima mainstream rock-a, pa industrial-a cak i hc elemenata. Ja tamo cak nisam primetio ni jedan Goth element. A fan sam tog bend-a i imam sve sem prvog albuma ( jedino ako je taj album goth, to ne znam, mozda jeste ), i u bendu dominira industrial i comercijalni metal/rock. Npr na Psalms Of Extinction albumu jedino na zombie stomp covek peva duboko, a to bas i nije goth pesma.

Od Pain-a sam čuo onu pesmu čiji se spot često prikazivao na TV-u (mislim da je baš Zombie u naslovu). Ona mi zvuči sasvim na foru Sisters of Mercy, ili od novijih bendova 69 Eyes, znači gothic rock. Naravno, gothic rock i gothic metal su dva potpuno različita pravca, prvi ne podnosim, drugi volim, pogotovo kad je žešći, tj. pomešan sa black metalom.

• 7 months later...