Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 year later...
  • 1 year later...
  • 2 years later...
comment_2951753

https://agoniarecords.bandcamp.com/track/seven-headed-snake

Nova pesma, zvuči odlično, kao u ostalom i sve što su izbacili od 2003. na ovamo, a vi pričajte šta hoćete. ^

Čisto da napomenem da kad kažem od 2003. na dalje, tu ne mislim na Bloodline koji je izašao 2005. ali je snimljen 7-8 godina ranije. Nije đubre, ali je suvi prosek. Pa ako neko reši da čuje bend, neka sluša tek od Skinning the Lambs na dalje.

• 4 weeks later...
comment_2954142

Добра је песма као и она претходна. Још мање од месец дана чекања па да се овери ово. По овоме што сам чуо рекох би да ће бити пристојан албум.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
comment_2957426

Album ubija koliko je dobar. Jedan od najboljih ove godine. Kao što je i obično slučaj sa njima, mora se preslušati desetak puta dok pesme uđu u glavu, ali vredi svake sekunde. Koga mrzi može i da preskoči. Trebao bi Satyricon da izađe ove godine, pa eto... Ima za svakoga po nešto. :)

• 10 months later...
comment_2984947

Sada kada sam preslušao ponovo snimljen prvi album 100 puta i kad znam pesme napamet, pustio sam prvobitnu verziju i tek sad vidim da uopšte nije loš, ali ona produkcija, majko mila... Izašao je intervju za Bardo Methodology, evo sa malim zakašnjenjem, baš i priča zašto je zvuk ispao tako loš.

http://www.bardomethodology.com/articles/2017/05/31/svartsyn-interview/

• 2 years later...
  • 2 weeks later...
comment_3047646

Stvarno je odličan. Slušam dok pišem ovo i ne mogu da se načudim odakle mu više ideja da posle skoro 30 godina zvuči ovako. Možda nije izmislio toplu vodu, ali ovo briše pod sa 99% albuma i novih i starih bendova. Ima još par starijih bendova koje vredi pratiti, ali Svartsyn mi je iznad svih u poslednjih X godina. Nema niko jači.

comment_3048082

ja imam dve odvojene liste haha

na jednoj su Fides, Akhlys, Svartsyn, Skaphe itd, a na drugoj Wayfarer, Havukruunu, Kvaen etc

nisu slični albumi atmosferom i stilovima, a ne može ništa da se izostavi

Edited by kuruz

• 9 months later...
comment_3063359

Kako nikad nije bilo manje muzike nego ove godine, bacio sam se malo na stare albume. His Majesty sam slušao više u zadnjih mesec dana nego od kad je izašao i još ću da ga vrtim, jer ispade da je baš dobar album, mnogo bolji nego što sam mislio.

• 8 months later...
  • 2 years later...
comment_3113173

Učinilo mi se da su malo podbacili sa novim albumom, ali evo slušam posle kraće pauze i nikakvog razočarenja ovde nema. Dobro, prošli mi se više sviđa, što jes' - jes', ali mislim da ne postoji black metal bend koji svira ovoliko dugo, a da u današnje vreme snima ovoliko dobru muziku.