Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 298.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

ja sam cuo da je povracao taj gulas u serpu,pa sve to ponovo pojeo,pa opet povratio

• Kad hrišćani kažu kako neko živi u zabludama i širi zablude Trololololol

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Он се форсира на неоправданој основи. Он није учинио ништа значајно за блек метал музику, обичан наложени плиткоумни паблик-атенчн-хор кретен. Фала Богу, па ће још дуго да дохвата сапун у затвору...

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
comment_3015620

I treba da ga zabrane, njegov kanal je deo DIY starter packa za school shootere, sad će da bude fin a ložiće sebe i fenove da je ostao isti

''Please do not support me on Patreon, my videos cost 0$ to produce and I'm already demonetized uzduž i popreko'' :D

Edited by Demon Seed

comment_3015622

Problem je naravno što opet nemaju baš najbolji kompas šta brišu, a jebo ovaj kosmos ako će Thulean Perspective da služi kao primer za ''nepravedno brisanje''

Podržavam doduše i sporadično masovno brisanje svega i svačega sa YT, jer će tako YT da izgubi korisnike i to će da ubaci još par platformi za videJe na radar i da im bar malo razbije monopol nad pažnjom naroda, nadamo se. Lepo safe space nek bude kao što postaje, Youtube Kids fazon :haha:

comment_3015623
4 minutes ago, Demon Seed said:

I treba da ga zabrane, njegov kanal je deo DIY starter packa za school shootere, sad će da bude fin a ložiće sebe i fenove da je ostao isti

''Please do not support me on Patreon, my videos cost 0$ to produce and I'm already demonetized uzduž i popreko'' :D

https://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came_...

comment_3015788

Ma ovo nie ništa, on je i osuđivan bio za rasizam hate speech koji već kurac, tamo pre pešes godina... Pravi skupinu, on brani a ona rađa đecu kao kolačiće, pa svakom po pušku uruke kad dođe momenat

I onda će valkire da izađu rapture da nam načine na jajca

• 5 months later...
  • 4 weeks later...
comment_3028472

https://www.plastichead.com/item.aspx?catno=BYE013CD

Since my true passion has never been music, but actually tabletop role-playing games, I figured I should make this an album intended for that use; as background music for my own MYFAROG (Mythic Fantasy Role-playing Game).

Edited by Chicken Little 420

• 1 month later...
  • 1 month later...
comment_3032121

Čitam neki novi intervju s ovom konjinom pre neki dan iz dosade, 'ladno čovek kaže kako je 'slučajno' napravio novi album, verovatno isto iz dosade (rekoh ja onomad kad je objavio da je završio karijeru da će da snima još), da njega muzika ne zanima i da ima pametnijih stvari u životu da radi (da okopava baštu, sadi drveće i igra igrice u 50 godine) 😂