Jump to content

Diablo 3


Mita

Recommended Posts

- Je l' može to nekako bez ruku?

- Ne može! Ne može bez ruku!

 

Uvek je lakše igrati sa nekim grubijanom što pogleda i okomi se ;):razz:

 

nisu to grubijani, to je veoma sofisticirani warfare :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

meni je do sada bivalo najlakše sa igram sa likovima koji se bore bez kontakta (amazonka, druid i sl), tako da ostajem pri tome.

 

amazonka je UBEDLJIVO najzahtevniji lik u diablo 2. ako si se snalazila na nightmare s njom svaka cast potrebno je savrseno poznavanje mehanike igre i metagaming strategija. i build i equipment bez savrseni moraju biti.

druid je malo nezgodan ali je bolji dosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i barbarian je zajeban malo, treba i tu masterovati igru na pre nego sto se dodje na nightmare itekako

 

paladin i sorceress su najlaksi i najbolji jer jacaju srazmerno tome koliko igra postaje teza, s tim da je sorceress teza naravno ali ne zahteva neintuitivni metagaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Probajte da isključite P2P u opcijama.

 

Inače, nije loš uopšte. Jedino je krš način na koji dobijaš skill. Nema mnogo lelemudanja, ne možeš preterano da biraš šta želiš da budeš. Što je Blizzard zacrtao, to ti je. Prilično zaglupljujuće.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, utisci posle kratkog vremena sa betom:

 

Sta je bolje:

 

1) Klase - iskreno, svaka je do jaja, cak i one koje sam mislio da nece biti (otac makarije, bunga bunga) - prevashodno su estetika/glasovi likova do jaja, i dalje mi fale paladin i necro, ali svi novi likovi su zapravo prilicno gotivni i za igranje i ovako.

 

2) Mape/setting - 3d je sada, ima kul fora sa zamkama, postoji sada i vertikalnost nivoa, zanimljive fore sa zasedama protivnika

 

3) Potioni - zapravo, gotivno mi je ovo sto nema vise potion spam-ovanja, mada ipak mislim da je u Path of Exile sistem sa potionima koji se regenerisu kako radis dmg protivnicima bolji

 

4) Grafika je, naravno uznapredovala kao i dizajn monstruma ALI

 

 

Sta je gore:

 

1) Grafika - iako je prilicno gotivna, sve je malo previse wow-ovasto sto vuce meni na neke neozbiljnije klonove tipa torchlight - ne uklapa se nikako vedrina boja i neke dizajnerske odluke sa odlicno dizajniranim monstrumima i gomilom krvi.. bas nekako strci sve to, nadam se da ce moci neko da moduje makar paletu boja.

 

2) Igra mi se cini prelakom, nadam se da je to samo zbog pocetka igre, da je kasnije mnogo teze

 

3) Zaglupljivanje pravljenja lika - ovo, za sada, je totalno smesno. Bio je mod za dvojku gde si mogao u bilo kom trenutku da re-specujes lika - sta fali takvoj ideji ako su vec hteli da olaksaju? Ovo sada uzima znacajan deo onoga sto diabla cini rpg-om. I ne samo to - sada se pojavljuje mega-retardirana situacija, gde moj mag mora da ide okolo sa jebenom dvorucnom sekirom zato sto dmg item-a koje nosite utice na dmg vasih skill-ova?! Ako covek ide goloruk i baci munju ne moze da ubije ni bednog zombija ali sa dvorucnom sekirom sabija boss-ove? Bitch, please.

 

4) Ovo je cisto moje licno - smaraju vise sa jebenim cain-om. Covek je totalni fejl mega svetskih razmera i potpuno je, manje vise, beskoristan u svim delovima a svaki put kada ga upoznas ti se zali kako je ispao budala i nije na vreme video znake i zato je nastalo sranje - pa cemu ti sluzis covece, i da li su te tolike godine iskustva nesto naucile? Ali ok, kapiram da je on integralni deo cele trilogije pa moramo da ga trpimo, jbg :)

 

 

Anyway, da sumiram - Diablo 3 je prilicno kul i zabavna igra, zaista, ali za mene zaista, za sada, nema taj neki diablo vibe, sve je nekako dosta drugacije. Ali svejedno, igra je prilicno dojajna tako da ne mogu da se zalim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za sada ovo blagi užas - razvoj lika na koji nemaš nikakav uticaj (slično kao u Oblivionu) kod mene nije jedna od mana, već dil brejker. Vizuelni stil i atmosfera su sumnjivi (više se gađa neka gotik romantik anime fantazija, nego čist krv i mrak iz prethodnih delova), takođe igra je užasno laka.

 

Umesto da su pokušali da naprave manje linearnu igru, sa možda sasvim otvorenim svetom (kad je Sacred pre sto godina mogao to da ima...) i bitnije - igračem kao donosiocem važnih odluka, možda pokušaju da borbe učine zanimljivijim i težim, dodatno zamrače, ovo je ješ jedno moderno zaglupljivanje legendi.

Idemo, Civ5, Diablo3... šta je sledeće?

Edited by truliandedzombileš!

Share this post


Link to post
Share on other sites

uzasno je imbecilna igra. nisam hteo da si stvaram nekakve predrasude pa nisam obracao paznju na (mozda) preuranjene kritike, ali sad je sve jasno, nema nikakve vrline igra.

nema uzbudjenja, nema strategije, nema makar privida slobode, nema ni identitet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...