Friday at 09:39 AM4 days comment_3122350 KnjigovanjeThe Magus (Greece)2026 - DaemonosophiaPiše: Ilija Đurđanović The Magus nam dolaze iz Grčke i sviraju kombinaciju heavy i blek metala. Ovo je idejno odličan, ali istovremeno i prosečan heavy metal. Iskreno, ovakve bendove treba... Report
Sunday at 04:00 PM1 day comment_3122402 Finci neki, meni se svidelo, vokal bih voleo da je bolji ali ok.... Report
Yesterday at 08:13 AM1 day comment_3122411 meni se isto dopalo, vokal mi bio dobar, malo dublji, drugaciji. Report
18 hours ago18 hr comment_3122440 On 1/23/2026 at 4:44 PM, Dinarski Ratnik said:Zvuči AI generisano, bar vokalistoji na ArhivamaAs of 2026, the band started releasing AI-generated albums on streaming platforms. Report
14 hours ago14 hr comment_3122446 ova pesma mi prilicno losa, ali druga sto su postavili na Bandcampu, Wretched Heart, mi dosta bolja. videcemo sta ce biti na kraju, prosli i pretprosli album idalje slusam vrlo cesto Report
4 hours ago4 hr comment_3122449 14 hours ago, Grobodan said:stoji na ArhivamaAs of 2026, the band started releasing AI-generated albums on streaming platforms.Bili ste u pravu. Nekako jeste bilo sve previše ispeglano i čisto. Ali svaka im čast jer mislim da je ovo najbolji AI album koji sam do sada čuo.Možda jedini koji je blizu je Farinelli Casta Diva. Mada on bi trebao da ide u Power Metal. Edited 4 hours ago4 hr by HEFEST Report
18 minutes ago18 min comment_3122451 KnjigovanjeNeuronspoiler - The House Always Wins (2026)Piše: Ilija Đurđanović Neuronspoiler je britanski bend intrigantnog naziva. Zbog ovakvih albuma metal underground je velika stvar. Ovo je pravi metal za npr ljubitelje Hamerfalla, ali i hevi... Report