Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2835566

Bogme, ne znam koliko sam starii od tebe, ali i ja sam pre death metala slusao deathcore :D i mnogoe jak osecai kad naletis na superiornii pravac i zapitas se - koi kurac sam ja slusao one baljezgarie :D i tako u otkrivanju - samo na bolje i bolje stvari sam nailazio...mnogo lep proces slusalackog sazrevanja

No, pored toga - uopste me nie blam da kaem sta sam nekad slusao i da to isto i danas slusam...ne u tolikom obimu, ali nie zgoreg podsetiti se tako nekih stvari iz proslosti

Edited by KazimKazim

• Replies 118
  • Views 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Black desire
    Black desire

Sabaton, Ensiferum i Wintersun su najgori bendovi ikada.

• Black desire
    Black desire

Zato sto je metal bio samo kad si ga ti otkrivao.

• Milord Molder Meklaud
    Milord Molder Meklaud

Vidim da ljudi ovde kude neke bendove samo zato što ih ne vole. Ni meni ne leži puno stvari, i dosta toga gledam sa prezirom, ali opet je nekome i to dobro.   Napisati da je Wintersun sranje je noto

comment_2835569

Upravo taj fazon, samo sto se nakon deathcore nisam bacio odmah na klasike vec nastavio sa novijim stvarima, te neki brutal death i sl. zajebancije. Secam se kad sam pustio Entombed da sam trazio drugi link jer nista nisam mogao da cujem kako treba, pa reko ovaj je nesto sjeban..

Jeste da te sad nije blam, al onomad ti sigurno nije bilo sve jedno :D

comment_2835575

A ja sam (verovatno) kaci ti poceo da slusas nu - slusao hardcore :D Cudne su etape sektalisticke...pa, dobro - realnoe da su nu/deathcore/metalcore na dnu kace tog nekog ekstremnieg pokreta...malo su tome ovi old skul cistunci kumovali odbacivanjem za nistavno iz starta, mnogo vise sami bendovi sa ne nekim preteranim kvalitetom...ali svakako ok osnova za dalje slusalacko razvianje...lozacina, blest bitovi, shout vokali (ja i dan danas maksimalno drkam na pig squeal), ne preterano komplikovana struktura pesama

Ne znam - ja nemam nista protiv toga, madae realnost dae naibazicnia muzika i da su iznedrili gomilu nekvaliteta i utapanja u prosek...al sto se mene tice - akoe slusljivo za uho koliko-toliko...dai :D

comment_2835598

Kad smo kod deathcore... znas ovo chess?

http://www.youtube.com/watch?v=NWnJfLFmqmg

znam, gledao :haha:

ja sam počeo metal da slušam sa nu metalom jer je tad bio u zenitu. zato i danas volim ponekad da se podsetim nekih hitova iz tog perioda, iako sam svestan koliko su realno smeće.

isto :) al uvek se lozim recimo na prvi korn, prvi linkin parke je do jaja, prvi papa roach, uglavnom svi prvi albumi :D

comment_2835647

to, to. :da:

baš sam nedavno obrnuo hybrid theory od početka do kraja, osetio sam se kao da mi je opet 12 godina.

korn sam sve zaključno sa untouchables-om voleo, mada nisam imao baš sve albume/pesme. najveći bedak mi je bio što nisam imao issues album, a make me bad i falling away from me su mi bile među omiljenim pesmama (imao sam ih samo kao spotove).

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...