Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ta kakav sam lijep sanak usnio pre neki dan
Kao stojim na nekoj banderi pored pionirskog/ćacilenda, gledam one šatore, psujem ih, oni ne reaguju
Odjednom, dolazi iz neke ulice neki teget Porše ( a unutra verovatno Vudun ili Darkelf, nijesam lepo video ), spretno zaobilazi policijske blokade , daje gas, ubrzava, 150-200 na sat
Jao miline kad je udarilo
Lete šatori, lete telesa naprednjaka, na desetine njih, lete ko kokice se puckaju
Počistio je sve do zadnjeg šatora i uteko
Probudih se sav ozaren

• Like 2
Posted

I ja sam imo zanimljiv san pre koji dan.

Daje mi neki SNS funkcioner buksnu, ja je pušim a onda skontam "Jebote pušim SNS buksnu, pa šta me onda razlikuje od ćacija?". Pa onda kažem "Ovo je SNS buksna? Evo šta ću uradit sa njom" i frknem skoro nenačetu buksnu pravo u kantu za smeće. Odjednom se pojavljuje stotine hiljada ljudi, vide se sve do horizonta, i aplaudira mi na tome.

Isto se probudih sav radostan

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Toki89 said:

Odjednom, dolazi iz neke ulice neki teget Porše ( a unutra verovatno Vudun ili Darkelf, nijesam lepo video ), spretno zaobilazi policijske blokade , daje gas, ubrzava, 150-200 na sat
Jao miline kad je udarilo
Lete šatori, lete telesa naprednjaka, na desetine njih, lete ko kokice se puckaju

Kokicu bih prvog pregazio....

nHjrq5O.jpeg

Edited by vudun
Posted
17 minutes ago, vudun said:

Kokicu bih prvog pregazio....

zar je Koki u pionirskom parku

više ga zamišljam sa tompusom u kožnoj fotelji, kako ga boli kara za sve Srbe sem Jokića

• Like 1
Posted

More Vudune brate batali više te belosvedske prostitutke i anonimuse nego reci ima li neke pikanterije sa ove Putinove parade ponosa? Oćel biti nekog orgijanja, ili bar neki threesome..

picousti.jpg

Naš precednik je spreman:maca:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...