Toki89 Posted Friday at 01:09 PM Report Posted Friday at 01:09 PM Ta kakav sam lijep sanak usnio pre neki dan Kao stojim na nekoj banderi pored pionirskog/ćacilenda, gledam one šatore, psujem ih, oni ne reaguju Odjednom, dolazi iz neke ulice neki teget Porše ( a unutra verovatno Vudun ili Darkelf, nijesam lepo video ), spretno zaobilazi policijske blokade , daje gas, ubrzava, 150-200 na sat Jao miline kad je udarilo Lete šatori, lete telesa naprednjaka, na desetine njih, lete ko kokice se puckaju Počistio je sve do zadnjeg šatora i uteko Probudih se sav ozaren 2
Dinarski Ratnik Posted Friday at 02:23 PM Report Posted Friday at 02:23 PM I ja sam imo zanimljiv san pre koji dan. Daje mi neki SNS funkcioner buksnu, ja je pušim a onda skontam "Jebote pušim SNS buksnu, pa šta me onda razlikuje od ćacija?". Pa onda kažem "Ovo je SNS buksna? Evo šta ću uradit sa njom" i frknem skoro nenačetu buksnu pravo u kantu za smeće. Odjednom se pojavljuje stotine hiljada ljudi, vide se sve do horizonta, i aplaudira mi na tome. Isto se probudih sav radostan 1
vudun Posted Friday at 02:45 PM Report Posted Friday at 02:45 PM (edited) 1 hour ago, Toki89 said: Odjednom, dolazi iz neke ulice neki teget Porše ( a unutra verovatno Vudun ili Darkelf, nijesam lepo video ), spretno zaobilazi policijske blokade , daje gas, ubrzava, 150-200 na sat Jao miline kad je udarilo Lete šatori, lete telesa naprednjaka, na desetine njih, lete ko kokice se puckaju Kokicu bih prvog pregazio.... Edited Friday at 02:45 PM by vudun
vudun Posted Friday at 02:55 PM Report Posted Friday at 02:55 PM Aut... automatizovano je to kačenje skrinšotova kod mene u 2 klika... .
Srbin Hamza Posted Friday at 03:03 PM Report Posted Friday at 03:03 PM 17 minutes ago, vudun said: Kokicu bih prvog pregazio.... zar je Koki u pionirskom parku više ga zamišljam sa tompusom u kožnoj fotelji, kako ga boli kara za sve Srbe sem Jokića 1
vudun Posted Friday at 03:07 PM Report Posted Friday at 03:07 PM Ne znam, i dalje ga zamišljam na severo-južnoj tribini... .
HUMAN Posted Friday at 04:14 PM Report Posted Friday at 04:14 PM More Vudune brate batali više te belosvedske prostitutke i anonimuse nego reci ima li neke pikanterije sa ove Putinove parade ponosa? Oćel biti nekog orgijanja, ili bar neki threesome.. Naš precednik je spreman
Recommended Posts