Toki89 Posted May 9 Report Posted May 9 Ta kakav sam lijep sanak usnio pre neki dan Kao stojim na nekoj banderi pored pionirskog/ćacilenda, gledam one šatore, psujem ih, oni ne reaguju Odjednom, dolazi iz neke ulice neki teget Porše ( a unutra verovatno Vudun ili Darkelf, nijesam lepo video ), spretno zaobilazi policijske blokade , daje gas, ubrzava, 150-200 na sat Jao miline kad je udarilo Lete šatori, lete telesa naprednjaka, na desetine njih, lete ko kokice se puckaju Počistio je sve do zadnjeg šatora i uteko Probudih se sav ozaren 2
Dinarski Ratnik Posted May 9 Report Posted May 9 I ja sam imo zanimljiv san pre koji dan. Daje mi neki SNS funkcioner buksnu, ja je pušim a onda skontam "Jebote pušim SNS buksnu, pa šta me onda razlikuje od ćacija?". Pa onda kažem "Ovo je SNS buksna? Evo šta ću uradit sa njom" i frknem skoro nenačetu buksnu pravo u kantu za smeće. Odjednom se pojavljuje stotine hiljada ljudi, vide se sve do horizonta, i aplaudira mi na tome. Isto se probudih sav radostan 1
vudun Posted May 9 Report Posted May 9 (edited) 1 hour ago, Toki89 said: Odjednom, dolazi iz neke ulice neki teget Porše ( a unutra verovatno Vudun ili Darkelf, nijesam lepo video ), spretno zaobilazi policijske blokade , daje gas, ubrzava, 150-200 na sat Jao miline kad je udarilo Lete šatori, lete telesa naprednjaka, na desetine njih, lete ko kokice se puckaju Kokicu bih prvog pregazio.... Edited May 9 by vudun
vudun Posted May 9 Report Posted May 9 Aut... automatizovano je to kačenje skrinšotova kod mene u 2 klika... .
Srbin Hamza Posted May 9 Report Posted May 9 17 minutes ago, vudun said: Kokicu bih prvog pregazio.... zar je Koki u pionirskom parku više ga zamišljam sa tompusom u kožnoj fotelji, kako ga boli kara za sve Srbe sem Jokića 1
HUMAN Posted May 9 Report Posted May 9 More Vudune brate batali više te belosvedske prostitutke i anonimuse nego reci ima li neke pikanterije sa ove Putinove parade ponosa? Oćel biti nekog orgijanja, ili bar neki threesome.. Naš precednik je spreman 1
vudun Posted May 14 Report Posted May 14 Pa, nekada se zvao Paf Dedi, posle je uzeo umetničko ime Pi Didi... Koji još pseudonim poseduje, istraga će ustanoviti... E, ima ovo... A i ovo... Neću više, obe... obećavam . . .
Srbin Hamza Posted May 14 Report Posted May 14 zar ih ne brine više što je jebo sve opasne i kršne repere nasvijet.... sem 50 Centa
vudun Posted May 17 Report Posted May 17 Ko zna ko je koga sve tu bambus'o... Šiptar najjači u spotu... 1 1
vudun Posted Sunday at 11:12 AM Report Posted Sunday at 11:12 AM Vera Ivković - Šta će mi šalvare - (Audio 1981) HD 1
bradilko Posted Monday at 12:39 PM Report Posted Monday at 12:39 PM On 5/1/2025 at 8:42 AM, vudun said: aljkavi džo valjda...
Recommended Posts