Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Izbori 2023. 35 members have voted

1. 1. Parlamentarni izbori:

• SNS - Aleksandar Vučić
      2
    • SPS - Ivica Dačić
      0
    • SRS - Vojislav Šešelj
      0
    • Nacionalno okupljanje - Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski
      0
    • NADA Za Srbiju (NDSS) - Miloš Jovanović
      3
    • Savez Vojvođanskih Mađara
      0
    • Srbija Protiv Nasilja - Miroslav Aleksić, Marinika Tepić
      13
    • Ujedinjeni za Pravdu - Usame Zukorlić
      0
    • SDA - Sulejman Ugljanin
      2
    • Koalicija za Mir i Toleranciju (manjine)
      0
    • Narodna Stranka - Vuk Jeremić
      0
    • Dobro Jutro Srbijo - Saša Radulović, Boris Tadić
      1
    • Mi glas iz naroda - Branimir Nestorović
      1
    • Srbija na zapadu - Da se struka pita - Zoran Vuletić, Vladimir Kovačević
      0
    • Mora Drugačije - Čedomir Jovanović
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 15.1k
  • Views 518.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Demon Seed
    Demon Seed

Ja ga gledao kod Ivana Ivanovića entuzijastično, volim da ispratim naše vozače, al' sam video da je žestok balvan u pitanju     Udri breee   hešteg ne mogu sve da nas otpuste     Čuo sam juče

• johnnyzzz
    johnnyzzz

comment_2950924

Ako je Šule razbio vojsku, ko je policiju? DS nije, to znamo. A i jaka mi ta vojska kad jedna budala može da je uništi bez borbe.

Zaista ne razumem kako ljudi veruju da je Šutanovac uništio vojsku, a niko nema objašnjenje šta je on radio, a da drugi nisu. I kako psiho nije obnovio vojsku, kad, evo Šuleta nema već 5 godina.

Vosjka i policija se, baš kao i država, raspadaju već 25 godine. Samo što su ranije bili više nervozni i bilo im je dozvoljeno da to ispolje. Da bi imao dobru vojsku i policiju, neophodno je samo da imaš dobre ljude na vrhu i novac. Mi nemamo ni jedno ni drugo

brate šule je teško govno, el moguće da neko brani tog lika u bilo kakvoj diskusiji? :haha:

comment_2950927

brate šule je teško govno, el moguće da neko brani tog lika u bilo kakvoj diskusiji? :haha:

Znam to i naravno da ga ne branim, nisam toliko poludio. Hteo sam da kažem da je glupo svaljivati sve na njega, pošto niti je u on stanju da unitšti vojsku, bar ne u meri da se ne može srediti za 5 godina, niti je on najgori ministar odrane kog smo imali (imamo). Tako da te priče da zbog Šuleta nismo svetska... dobro evropska... dobro balkansa sila nemaju veze sa životom

comment_2951002

Nije poenta da ga braniš nego da se fokusiraš na suštinu i na istinu. To što su DS gnjide (naročito ovi otpaci koji su sad ostali) ništa ne umanjuje to kolika su katastrofa Slobodan i AV AV.

comment_2951056

meni nema logike zasto bi neko snimao sebe dok radi nesto nelegalno (sto naravno ne znaci da to nije slucaj :) ).

koliko sam video snimak, na njemu se ne moze utvrditi ni ko je bio prisutan, ni da li je naknadno snimnjen, a ni mesto (moglo je biti u nekom stanu). neko je mogao da napravi slicnu kutiju, odstampa takve listice i napravi snimak.

osim toga, kutija je jako blizu zidu a to nisam video ni na jednom glasackom mestu (mozda gresim) i uvek je na sred prostorije.

recimo da sam ja vucic, podmetnuo bih nesto tako da se opozicija upeca i onda bih "otkrio" slucaj. ;)

comment_2951068

17884175_10212249133446528_6995412083931448258_n.jpg?oh=fe046ba3f3a3d388aac093fc6c679021&oe=5990CE9E

ode i vuk starom stadu, u opozishn

Je l' ovo realno? Šta kaže zakon o informisanju i tim sranjima o psovanju na naslovnoj strani? Mene strah da izađem iz kuće sad, mislim da ako bih video nekog kako kupuje ovo, skočio bih da ga davim

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.