Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Realno, smorili ste sto strana o izborima a nista pametno niste rekli, slabo šta će se promeniti....Naravno, protiv Vučića idem, degenerika niko više ne može slušati ni gledati.

Nego, šta mislite, koje ime je lepše, Nikola ili Nemanja? Treba detetu da dam ime pa se suprugsa i ja dvoumimo tj rekla je da ja presudim, a nisam odlučan, a i pijan sam malo ova dva dana, realno :D

pa si dosao na jumetal da trazis savet od dezurnih satanista..

Bolje mu daj ime Aleksandar, po Vladi Georgijevu

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, Sasi bi u avgustu istekao drugi mandat, i nema mogucnost da ponovo bude biran.

 

dakle, sj bi u avgustu nestao iz javnog zivota srbije kao ombudsman.

 

cela prica oko sj kandidature je lansirana kao da su ga 100 javnih licnosti jedva namolili da se kandiduje, a u stvari - priblizavao se avgust. ;-) verujem da je dil sa ds-om zapocet pre godinu dana. vidjacemo ga jos u svakom slucaju. ;-)

 

 

Što su forumski radulovićevci naprasno preleteli u jankovićev tabor?

 

vecina tih glasova koje vidis za djb su otkinuti od sj glasaca (mada je moguce reci i obratno ;) ).

od toga profitira najvise vj.

 

 

Pa mislim retoricko ti je pitanje, naravno da je to vrlo lose. Ali ja sam vec istakao da njegovo prihvatanje podrske nije suprotno onome sto je rekao na tu temu, a to je da prihvata podrsku a uslovljavanje ne prihvata.

 

meni se cini drugacije to oko uslovljavanja:

 

u razgovoru sa Sašom Jankovićem, onog dana kada je Šutanovac izašao sa podrškom, razgovarali smo o strategiji za izbore, po ko zna koji put sam mu izložio sve ove stvari. On je tada, a i sada, ostao na tome da samo on treba da dobije podršku, i da je to dovoljno. Praktično, pričao je većinu vremena o DS-u, kako taj brend treba sačuvati, jeste da su pali, ali da tamo ima dobrih ljudi... I, tada je izneo strategiju da bi, ako bude parlamentarnih izbora, bilo najbolje da on, Saša Janković bude nosilac te parlamentarne liste, a da svi mi zajedno, i DS, i DJB, i sve ostale stranke budu na toj jednoj listi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svi su sada Andreji i Luke, smorilo. Nemanjica nek bude Fenikse :)

 

Sto se tice SJ, na njegovom mestu ja bih se pokupila i otisla u neku medjunarodnu instituciju, pojma nemam sta mu ovo treba, kao da nije ukapirao za ovih 10god da je ovde nemoguce promeniti stvari na bolje.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

meni se cini drugacije to oko uslovljavanja:

 

verujem da je trazio da podrze njega, a ne nekog drugog, da, i to ne vidim kako moze biti drugacije. ove skorasnje djb inovacije o podrzavanju svakoga, bilo koga, i nikoga umesto nekoga su obicno mentalno zagadjenje

oko ovoga za jedinstvenu listu ne znam sta da mislim. malo naginjem tome da ne verujem da se to puno forsiralo a nije ni bitno (nema parlamentarnih izbora)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дај му име Никола, биће посебан дечак, нико у одељењу и вртићу неће имати исто име као он.

 

Може и Новак рецимо.

Ja nemam utisak da je baš toliko često ime, u osnovnoj nisam imala u razredu Nikole uopšte

Doduše u srednjoj bila četvorica, ali bilo muško odeljenje :haha:

 

Mada mi se ne sviđa ni jedno ni drugo, basic bitches oba, al nek je živ i zdrav :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

У основној двојица, у средњој двојица. На послу нас има неколико, на факултету пун курац. Од рецимо 88-89 па наредних неколико генерација је ненормално колико је често име.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa ima dosta, ali ne toliko, stalno nešto seru da je svaki drugi-treći Nikola

I nije baš jbg, bar moje iskustvo iz osnovne, srednje i faksa (pretežno muške čkole) i kluba

 

I Milica kao nešto prečesto, niđe veze, znam duplo više Jelena :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I alo zombi, isprdeo si par stvari bez objasnjenja

Daj ili pricaj argumentovano ili se meni bar ne obracaj pliz. Jako me to nervira.

asinervozna

 

bila si među glavnim raduletovim četnicima ovde pre godinu dana, sada si najvatreniji SJ zaluđenik.

još ti znaš bolje politiku DJB-a od osnivača.

Njihova politika sigurno nije da se nađu u istom košu sa živkovićem i šutanovcem. Pre tog mitinga, SJ mi je bio dobar kandidat, apsolutno beznadežan, ali ovako dobar, nakon toga...

Ne može on da utiče na to ko će da ga podrži.

Može da utiče na to da mu bitange ne seru sa bine. Bolje da je pustio anonimne ljude kojima je pomogao, bolje tebe da je stavio da pričaš.

Nije bitno šta pričaju ostali, slušaj njega.

I slušam njega 10min, dok pre toga dva sata palamudi budala do budale.

Dakle, tvoj glas za SJ je, po meni besmislen, jer povampiruje DS, protivu kojeg si i ti glasala ako se dobro sećam i pomogla da se Toma dovede na vlast. Glasala si protiv njih i prošle godine, kada si zaokružila DJB.

 

Takođe, u ovoj opštoj poplavi kandidata, ako se nekim čudom i dogodi drugi krug, SJ protivu vučića ima da prođe... boleće.

Ono što sam skapirao u razgovoru sa ljudima koji su ajde da kažemo prosečni srbi: ako uopšte i znaju za njega, misle da je ubio čoveka u svom stanu.

Edited by truliandedzombileš!
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Javi odluku.

@zombi

E sad mozemo pricati. Dakle, ja sam ocekivala da ce djb podrzati SJ prvi. Oni to nisu uradili jer se bore za svoje dupe, tj.mesto vodece partije makar podrzali Vuka za koga samo ako su glupi ne vide da ce dok si rekao keks promeniti politiku i saradjivati sa AV.Posto nisu podrzali SJ vec Vuka, iako to nisu explicitno rekli, dajem glas onome za koga mislim da je sposobniji, dok ne uradi nesto sto je preko moje granice tolerancije. Da su raspisani parlamentarni izbori sada, opet bih glasala za djb. Ako naredne izbore SJ stane na celo DS, a ne osnuje svoju partiju, opet glasam za DJB, uprkos tome sto sam ocekivala da ce se u nastupima u parlamentu bolje snaci.

 

Nisam fanatik SJ, budi siguran, jer znam i dobre i lose strane njegovog rada. Samo cu dati sansu i cekam dalji razvoj stvari.

 

 

  • Upvote 5
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...