Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 73
  • Views 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_3090297
On 10/30/2019 at 11:36 PM, Grobodan said:

i ja od njih sve cekam neku eksploziju nevidjene kreativnosti kao kod navedena dva benda a dobijem ''samo'' kompetentne death metal albume.

evo desilo se, bravo Grobe. :haha: 

ima svasta da se cuje ovde, ne znam da li bi uopste prepoznao da je ovo isti bend da mi niko nije rekao. 

comment_3090309

aoty kandidat la ga no

Ovo može da se ne svidi samo dvema grupama ljudi:

- onima koji nikada nisu slušali death metal ili ih takva muzika ne zanima

- onima koji isključivo slušaju caveman death metal

Nisam nikako očekivao da ga ovako izlome, svaka čast!

comment_3090314

I ovo fino iznenadjenje, nije da i ja nešto sečem vene na ovaj bend, ali ovaj izgleda zvuči dosta zanimljivije od prethodnih radova, ne bih sad baš da ocenjujem (produkcija mi malo mekša) ali još će se slušati ovo..

Ova nedelja baš bogougodna beše za DM, prvo se pojavi nova Suffo stvar, pa nova Cruciamentum a eto danas već imamo novitete od ovih kanadjana i BI...

DM strike back:rockdevil:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_3091708

Dosta skromniji intervju od standarda na koji si nas navikao, iskreno, ne znam da li je do benda ili do prirode postavljenih pitanja. Ništa lično ali čini mi se da dosta provejava kao narativ ovde kao da bi trebalo da im bude nelagodno što novi album razbija i što je daleko najekspanzivniji do sada te što je pobrao dobre kritike u medijima koji nisu strogi underground i što su se njime izdvojili posle okayish ali mid prethodnih albuma. Kvalitet i treba da ispliva, pa mi je drago zbog tog zrnca popularnosti (jer ipak je ovo DM) koju uživaju Tomb Mold, Blood Incantation, Horrendous i slični koji se izdvajaju u odnosu na derivativne meh Incantation worship ali zato filozofija do daske bendove.

comment_3091731
1 hour ago, kuruz said:

kvalitet im je zapravo pao u odnosu na prethodna izdanja

I moje mišljenje. Sviđa mi se novi album, ali Manor of Infinite Forms mi je i dalje daleko najbolje što su snimili. A kvalitet intervjua uvek i isključivo ima veze sa odgovorima, pitanja utiču na opšti utisak 15-20% plafon. Pametan i inspirativan sagovornik će dati zanimljive odgovore na najgluplja pitanja i vice versa, milion puta sam se uverio u to.