13 hours ago13 hr comment_3117272 44 minutes ago, Grobodan said:Ja sam mislio da ovo svi znaju.Ma gde, zamisli da znam i da se sećam svaćijeg fejk entiteta i alternativnog profila, pa istrošio bih bitne sive male ćelije na gluposti.
5 hours ago5 hr comment_3117282 Minus na poznavanje yum biografije. Pa jesmo utvrdili da ga niko nikad nije video. Taj je jedan velikan s drugog kraja Srbije
3 hours ago3 hr comment_3117283 Taj ''velikan'' više ni ne živi u Srbiji.Za razliku od nekih, ne poseduje članske knjižice SNS-a, DS-a, URS-a, niti je ikada preletao između. Shodno tome, ne vreba priliku da ponovo preleti u neko novo jato.A ni metal odavno ne shvata za ozbiljno. Mogao je da ode na koncert Exodusa, jer je u tom trenutku bio u Srbiji, ali mu je sevala paja, valjda jer je primetio činjenicu da su se svirke pretvorile u sveopštu lakrdiju.Sluša stare albume Coronera, Sadusa, Death-a, Paradise Lost-a, Dream Theatera, Testamenta itd.I ponešto od novotarija koje najčešće Azal okači.Ali posluša albume do kraja, a ne poput nekih do treće pesme i krene da se izvaljuje ''album godine'' i sl.Ploče, koje je želeo da ima, poseduje već odavno. Za razliku od nekih tamo drugih, koji nikada ne puste albume koje kupe, već jurnu da brže-bolje okače fotku jer onda su čelična prsa valjda maljava. Dakle, ne rasipa novac na diskove. Inače, ovoga puta nevezano za članstvo, on voli da tera šegu sa šiljokuranima, kako sa onima iz malih sredina, a koje su zaslepila svetla velegrada, tako i sa onima iz samih ''velegrada''. Ženetino!