azal Posted yesterday at 10:45 AM Author Report Posted yesterday at 10:45 AM 12 hours ago, chess said: Svima puna usta regea a niko da spomene Sleep Token, bend koji masakrira metal muziku sleep token nisam cuo nijednu celu pesmu, lako je ignorisati. od regea ne mozes da pobegnes 2 Quote
Haos sam ja Posted yesterday at 11:23 AM Report Posted yesterday at 11:23 AM E da, sad sam se setio, najgora muzika na svetu je bilo kakav latino, posebno oni latino rnb sentiši 3 1 Quote
HUMAN Posted yesterday at 12:33 PM Report Posted yesterday at 12:33 PM Tema posećenija od Lazinog certa 1 hour ago, Haos sam ja said: E da, sad sam se setio, najgora muzika na svetu je bilo kakav latino, posebno oni latino rnb sentiši Baš pomislih kako niko nije ovo pomenuo, jedino što valja tu su latinee Kad smo već kod njih evo jednog klasika.. 1 3 Quote
HellAwaits Posted yesterday at 01:29 PM Report Posted yesterday at 01:29 PM 😂 Aye aye aye, no me gusta! Dopuna crne liste Iznad svega navedenog, gadim se na pozere kojima je bitnija statistička prisutnost i to kako izgledaju na internetima, nego šta i kako sviraju - ako uopšte kapiraju šta je tu važno - bez obzira na muzički pravac. Takođe mi posebno ide na polni organ dream pop mjaukanje i prenemaganje, osobito domaćih bendova, ali ništa manje od tzv. čuvara nasleđa u HM-u, novajlija, pa još usnime sve kao da je 1984, s onim tupim zvukom doboša elektronca, JEBOTEEE! Quote
Dinarski Ratnik Posted yesterday at 04:20 PM Report Posted yesterday at 04:20 PM Ima i ovo, puštanje je instant regret Quote
Recommended Posts