Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, WIZARD OF GORE said:

zna li se koliko je bilo tih early bird karata?

Ја више и не верујем у те карте. Пусте фазон 15 чисто да крене помама, а онда регуларне не могу да распродају. Мрзим маркетинг, смећарство класично.

Posted
22 minutes ago, Косати Ћелавац said:

Ја више и не верујем у те карте. Пусте фазон 15 чисто да крене помама, а онда регуларне не могу да распродају. Мрзим маркетинг, смећарство класично.

Isto ko i za Exodus, prvi dan pao server drugi dan prosao early bird..

• Upvote 1
Posted
41 minutes ago, Talvi said:

bila samo jedna early karta, ova kokijeva

on je zapravo platio vise da rezervise tu early bird kartu, velika prevara 

Posted

Svakako je prevara...msm, jedino valjda gigstix ima taj , inače super, način plaćanja uplatnicom u kome ti ostave rok od 2 dana da uplatiš kartu po izvršenoj porudžbini...e sad dešava se da neko ni ne uplati tu naručenu kartu, al svejedno organizator konstatuje da je otišao early bird i toeto.

Posted

Хтео сам јуче да купим онлајн ал кад сам видо да наплаћују трошкове онлајн поручивања 250 дин...шупичкуматерину. Одем до вулкана ту близу и купим директ.

• Upvote 1
Posted
34 minutes ago, Сале said:

Купио сам и ја рану птицу. Значи 2. Моја и курузова 😆

Iz izvora bliskih šanku znam da je još neko kupio dve, tako da najmanje 4 rane ptice...

Posted
34 minutes ago, Сале said:

Хтео сам јуче да купим онлајн ал кад сам видо да наплаћују трошкове онлајн поручивања 250 дин...шупичкуматерину. Одем до вулкана ту близу и купим директ.

Znači da ipak vadim legitimaciju na dan koncerta...

Posted
1 hour ago, Haos sam ja said:

Meni uvek bila smešna ta pomama za early bird, aj da je razlika par hiljada nego nijedno pivo više ne može da se popije za tu razliku u ceni

Bukvalno,kad je raspali Fest dogurao pivo do 500 dindži..

• Upvote 2
Posted
4 hours ago, Сале said:

А тек та циганска варијанта наплате додатне провизије...

Posted

Sve je to super kada zivis u mestu gde se prodaju karte, a kada si 200km udaljen onda i nije bas tako lako pricati takve stvari.
Koliko puta sam cimao ljude kada idu za Beograd da mi kupe kartu za ovaj ili onaj koncert, pa ako se koncert otkaze onda cimaj nekoga drugog da ti vrati te karte nazad i uzme pare, a uvek imas neki odredjeni rok. Kod nas vecinom nisu bili rasprodati koncerti, ali na primer idemo na BA 2012. godine bez karte u nadi da kada dodjemo tamo da ce biti dovoljno istih. Ako ne, mozemo samo da slusamo iz satora i isli smo da nam guzica vidi puta. Nismo imali karte jer tada kupovina online istih je bila maksimalno zakomplikovana, jos problemi sa nasim karticama, ugradjivanje banaka za uplate/isplate... Stizemo na festival i svi rasklapaju satore, a mi smo samo pobacali stvari dole, jedan ortak ih cuva, a ostali svi idemo do kucice da kupimo karte. I tako ko zna koliko puta sve do 2015/2016.
Kada smo mogli uzeti u gradu (vecinom su turisticke agencije imale Eventimove karte) karte za koncerte to je bila bas velika olaksica.
Samo kad se setim svih tih cimanja i neizvesnosti hoces li moci kupiti kartu ili ne, sva ta provizija mi je sada smesna.

• Upvote 4
Posted

Све то стоји, али мене скривени трошкови опасно тригерују. Кад купујем нешто било где и на било који начин, очекујем искључиво назначену цену. Па не живимо у САД као дивљаци неки. Сем тога, ти сервиси не пружају никакву услугу да би заслужили паре од крајњег корисника већ организатору дају платформу да прода више карата, тако да би цена карте требало да буде иста као на плакату а све провизије да буду на терет организатора. Међутим, сувише су алави па цепају и организаторе и нас. Још траже личне податке за регистрацију као да су авионске карте у питању. Да не помињем да свакако мораш да јуриш копирницу за сваки случај, јер никад ниси сигуран да ли ће ти прихватити карту с телефона. Смећари класични.

• Upvote 3
Posted

Па јесте циганија али тиме ти као између осталог наплаћује услугу што купујеш из фотеље а не да идеш до продајног места. Али су онда људи који живе ван места где се продају физичке карте принуђени да поручују онлајн и тиме плаћају више јер не могу да купе на другачији начин што је опет благи ужас. Мени је још већа циганија и то што сад кад сам био до вулкана да купим карту, она риба на пулту ми каже да не примају картице већ може само готовином да се плати. Па јбм им матер баш, тога нема ни у Џибутију. Најбоље да уведу да нема карата него на дан концерта неко стоји на улазу са џаком и свако ко хоће на концерт да убаци унутра износ колко кошта улазница а не да зајебавају људе, онлајн, офлајн, рана птица, пичке материне. Ал јбг. Циганска земља - јајарска правила.

Posted
23 minutes ago, Сале said:

она риба на пулту ми каже да не примају картице већ може само готовином да се плати.

Pa, normalna žena... Njen skroman doprinos u borbi protiv čipovanja raje...