April 8Apr 8 Author comment_3123607 Satnica:20.00 Ulaz20.30 Vitriol21.30 Geoff Tateโs Operation Mindcrime Report
April 8Apr 8 comment_3123617 Moลพe biti bilo koji od ovih: https://www.metal-archives.com/search?searchString=vitriol&type=band_name Report
April 8Apr 8 comment_3123618 Mislim da je ipak onaj sa pumpe, koliko vidim vec je najavio da ce nastaviti sad vec otkazanu turneju sa Bolzerom, tako da je verovatno to taj termin..https://newnoisemagazine.com/news-vitriol-plan-to-continue-as-a-band/Plus ima te neke prog delove u pesmama, pa ajde.. Report
April 11Apr 11 comment_3123705 ะจัะตัะฐ ัะต ัะฒะฐะบะฐะบะพ. ะะธะดะธ ัะต ะดะฐ ะผะพะผัะธ ัะผะตัั ะดะฐ ัะฒะธัะฐัั ะธ ะฟะตะฒะฐั ะธะผะฐ ะดะพะฑะฐั ะณะปะฐั, ะฐะปะธ ะผัะทะธะบะฐ ะธะผ ัะต ัะฑะตั ะดะพัะฐะดะฝะฐ. ะะฐะถะต ะปะธะบ ัะฒะธัะฐัั ะดะฐัะบ ะฟัะพะณ. ะะพั ะปะฐัะบ ัะผะพั ัะผะพั.ะะตั - ัะฑะณ ัะพ ัะต ัะตะบะฐะปะพ ะตะพะฝะธะผะฐ. ะะฐัะตะถะธะปะฐ ะผะธ ัะต ัะตะปะฐ, ะฐะปะธ ะฝะต ะพะด ััััะฐะผัะฐ ะฒะตั ะพะด ะดะพัะฐัะฐ. ะขะตัะบะพ ัะต ะฟัะตะฝะตัะธ ะพัะตัะฐั ะฐะบะพ ะฝะธััะต ัะตะปะฐะฒะธ. Report
April 11Apr 11 comment_3123706 Ja zahvatio par stvari od progera i delovali su ok ali genericno. Zato su carevi odsvirali jednu PFM stvar, tako da pohvale za to.Dzef mi je bio sjajan. Skroz korektno peva lik, mozda se muci tu i tamo na bas visokim tonovima, ali me nista narocito nije stipalo za usi. Atmosfera vrh,samo sto ovaj put nije bilo mladje publike, ali skoro uopste U glavnom matora gundjala oko mene koja ne vole da ih neko ni dodirne, ali je bar lepo videti ih da skacu svi uz pesme. S obizrom da sam relativno skoro zgotivio O:M meni je ovo bilo ko kec na deset, plus jos neke stvari na bis. Bila je i najskuplja Walk in the shadows. Zvuk skroz korektan..A ovo mi je najjaci momenat, poneo sam cd da mi eventualno potpise, kad ne lezi vraze:Jbg nisam imao kesa pri ruci.. Zavrsi se svirka, a lik za merch stolom prekrizio cenu i napisao 8500ย ย Edited April 11Apr 11 by Kumodraski Vo Report
April 11Apr 11 comment_3123708 Ostavio sam ironiju kuฤi i doลกao po veliku dozu nostalgije uz jedan od najboljih metal albuma svih vremena, bar none, i dobio sam ลกto sam hteo. Jeste Tate propao ali propali smo i mi od vremena kad smo prvi put ฤuli OM, jeste teลกka je dลพukeletina ali nikog uz onakvu setlistu nije boleo kurac nimalo za to. Muฤi se na visokim tonovima malo ali ima 67 godina, svakako ga pola nisam ฤuo od mase. Operation Mindcrime zauvek, joลก jedan dokaz. Tate ฤe nestati, nestaฤemo i mi ali taj album zauvek ostaje. 21 minutes ago, Kumodraski Vo said:A ovo mi je najjaci momenat, poneo sam cd da mi eventualno potpise, kad ne lezi vraze:Kakav kurac potpis, ti si baลก optimista, nije mogao niko da priฤe Barci do 20h Report
April 11Apr 11 comment_3123709 Lol da video sam i da su parking blokirali komunalci Sta on je bas tolika zvezda kao? Ja kolko znam nista bitno nije snimio 30 godina. Bar ja to nista nisam slusao.. Report
April 11Apr 11 comment_3123710 To sa parkingom je toliko ciganski da nema dalje. Pa da, poslednji dobar album snimio 1994,posle toga sve propast, on teลพak idiot. Report
April 12Apr 12 comment_3123712 Gledam sad malo snimke na fonu.. jbg salta ga matori dosta, ali se ne primeti uzivo. Pokrivaju ga ostali vokali fino.. Report
April 12Apr 12 comment_3123714 8 hours ago, Kumodraski Vo said:Sta on je bas tolika zvezda kao? Ja kolko znam nista bitno nije snimio 30 godina. Bar ja to nista nisam slusao..ovo je yngwie coping metoda, idalje si bitan koliko si bio pre 30 god, ali samo u tvojoj glavi Report
April 12Apr 12 comment_3123716 21 minutes ago, azal said:ovo je yngwie coping metoda, idalje si bitan koliko si bio pre 30 god, ali samo u tvojoj glaviUz duzno postovanje prema jednom od najjacih bendova, realno mu to u BG nije trebalo ni pre 30 godina kad su QR bili na vrhuncu pa niko ga cak ni tad ne bi prepoznao na ulici. brt istripovao da je Dickinson Edited April 12Apr 12 by Uruk Report
April 12Apr 12 comment_3123718 Najzalosniji trenutak je naplacivanje autograma 10k, a posle akcijska cena 8.2k...... Report
April 12Apr 12 comment_3123719 Ukratko, Operation: mindcrime je toliko savrลกen album da ni Geoff Tate nije mogao da ga upropasti. ๐ล alu na stranu, napravili su dobru ลพurku. ล ta god ja mislio o Geoffu, iz petnih ลพila je potegao da otpeva Suite sister Mary, bio sam dirnut. Negde u koลพi onog tipa su i dalje intelekt i talenat koji su iznedrili Operation: mindcrime. A buduฤi da sam deo koncerta proveo napred a deo nazad, publika je svuda pevala sve reฤi. Ovaj album je naลก. Drago mi je da sam principijelnosti ostavio po strani i doลกao da se provedem. Dobio sam dobar provod u zamenu za pare koje sam dao, fair trade. ลฝiveli i pozdrav za masu ljudi koje sam sreo. Report
April 12Apr 12 comment_3123721 Stoji sve, energija vrh, on prilicno na visini zadatka.Album je vecan, i nesto najbolje ikad. Report
April 12Apr 12 comment_3123722 Bio odliฤan cert, ja prezadovoljan.Sa QR sam zavrลกio tamo negde oko raspada i one pizdarije sa dva benda, verovatno i neลกto pre toga jer su imali onu bljuvotineu od ameriฤke propagande kao album.E, meฤutim napravila se neka savrลกena oluja, dolazi Tejt u Beograd, nikad ranije nije bio, i svira ceo album, i to majku svih albuma, plus je raja bila vrlo naloลพena, pevali smo svi u glas. Sve u svemu - fenomenalno veฤe. Bio mi je malo komiฤan njegov bend, deluje da ih je skupio random nakon jednog upada u Kaeste, ne izgledaju kao profy metalci, ali su odliฤno odsvirali svoje. On, mator, ali i dalje cepa, niลพe tonove bolje, Silent Lucidity je bio ludilo dobar. Ono bacanje mantre izmeฤu njega i one gospoฤice je tek priฤa za sebe."Meet and greet" je veฤ smejurija, mislim da mu niko ลพiv nije to platio, moลพda neki zalutali Rus sa viลกkom keลกa. Report
April 12Apr 12 comment_3123723 2 hours ago, fenster said:Najzalosniji trenutak je naplacivanje autograma 10k, a posle akcijska cena 8.2k......Je l' se ovo stvarno dogaฤalo? Report