Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.3k
  • Views 251k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

DA NEKAD SAM JEBO KOZE, A SAD TI JEBEM MATER... I TO UZ FUEL FOR HATRED...

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

Bend=100 kila govana

• Ajde dosta bre vise sa tim hvalospevima. Tesko govno od albuma.Satyricon je kao bend mrtav posle rebel extravaganza!

comment_1691741

Meni je ovaj EP bash, bash zamoran. "My Skin Is Cold" mi na prvo zvuchanje beshe zvuchala cool, sada vec smorila, ove druge dve nimalo zanimljive..jedino zbog chega ovaj EP kol'ko-tol'ko vredi su live-ovi. "RBN" mi je jedan od favorita sa Vulkana, i ovde josh zvuchi kanda ubrzanije, "Mama Sever" isto do jaja zvuchi.. Svejedno, izdanje samo za uberfanove.

comment_1691791
Meni je ovaj EP bash, bash zamoran. "My Skin Is Cold" mi na prvo zvuchanje beshe zvuchala cool, sada vec smorila, ove druge dve nimalo zanimljive..jedino zbog chega ovaj EP kol'ko-tol'ko vredi su live-ovi. "RBN" mi je jedan od favorita sa Vulkana, i ovde josh zvuchi kanda ubrzanije, "Mama Sever" isto do jaja zvuchi.. Svejedno, izdanje samo za uberfanove.

delimicno si u pravu

comment_1691799

Definitivno se vidi da su pesme iz Vulcano ere, tako i zvuce - restlovi sa tih sesija i kristalno je jasno sto nisu usle na album. My foreskin is cold je OK, opet pominje BM u textu ili mi se cini? Gojko, clear it to me... Ostale dve - tu i tamo, sto rece Bondage goat crnozeljko Existencial vuce na Purple, hehe. Liveovi, sta znam, isto nista narocito, mnogo je to bolje uzivo bilo cuti.

Verdict - imao bih ga na originalu jedino da mi ga neko pokloni.

comment_1692153

Existential Fear-Questions mi je stvarno odlicna! Genijalno mi je sto su ubacili hammond organ, zato i vuce na purple, a i po riffovima, volim tu njihovu rokersku stranu...mada ostale 2 su mi dosadne...deluju prazno, definitivno bi trebali da promene produkciju, dupli bas je sad toliko mutan...pretarali su...

Lajvovi su genijalni naravno!

comment_1693343

Генерално, не волим овакве уметке да "загреју народ" док се спрема нови албума па да се људи подсете и да не изгубе интересовање за бенд.

Сигурица, 2 жива снимка од којих је један НАРАВНО "Mother North".

Ове 2 песме, "Live Through Me" и "Existential Fear-Questions" су далеко, далеко боље од наметане "My Skin Is Cold" која ми је смор невиђени, баш онако слинава и развучена ствар.

Мени досадно у пичку материну док су ове 2 сасвим, сасвим слушљиве, "Live Through Me" поготову, контам да је нека мешавина "The Shadowthrone" и "Volcano" и то прилично успешна.

comment_1693977

Norwegian black metallers SATYRICON have recruited two new members for their live shows. The rhythm guitar is now handled by ESP-endorsed French axeman Gildas Le Pape, who has been playing black and thrash metal, as well as jazz, for quite a few years. The band's new touring bassist is the Warwick-endorsed Victor Brandt (Sweden) from the death metal band DOMINION and TOTALT JÄVLA MÖRKER. Victor Brandt can also be heard on the new SATYRICON EP "My Skin is Cold".