Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Views 187.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Bolje ovako da su nazvali album, prikladnije je njihovom konceptu  

• Trebali su i Trkulju da ubace.. ništa gore od patriidiotskog metala Ali svaka im čast, znaju na šta se ljudi sa balkana najviše lože.

• NE, NIKAKO, kupi se disk pa se slusa. Muzika se slusa sa CD-a, kasete ili ploce, bez ukljucivanja kompjutera, a ne kao jebeni mp3 ili youtube ili bilo sta slicno, to moze samo i iskljucivo van kuce, u

comment_3086061

Sta ce nam takav fest kada publika kuka na blato, Beogradjani kukali kako nema nocnog da se vrate kuci, a da ne spominjemo ljude kojima je Ripanj bio daleko..
Metal festival je bio u pitanju, nije bila opera u pozoristu u centru grada.
Da mogu da ponovim opet bi sve isto, samo bi ostao budan da odgledam Hornu.
Jeste bilo hladno, jeste bilo blata prvog dana ali mi smo tamo kampovali i nista nam nije bilo. U kafani se jelo, ispred diskonta se pilo i druzilo, dva ToiToi-ja su bili usrani i ispovracani prvih 45min kako je festival krenuo (takvi su ostali i do samog kraja, niko ih nije cistio), gledao sam Vozda kako radi kolut unapred nizbrdo (i pokusava da se zaustavi na sredini brda ali je to proslo tako sto se sav izubijao na putu do dole 🤣), neverovatno mnogo dogadjaja, fora i zajebancija u tih 3 dana.
Da je bilo idealno za publiku i nije. Moglo je to malo bolje ali opet takav line up i takvo druzenje.. Ne znam da li ce se ista slicno ponoviti u Srbiji.

Edited by dimmu1

• 3 months later...
comment_3088923

We can eagerly announce The Stone is joining forces with Drakkar Productions & Mailorder (Official) to replenish our back catalogue. The collaboration will start off with reissues of the first 8 full-length albums on CD and LP. More info in the following days.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
comment_3091786

uh dobrog li događaja sinoć u Lazarevu

odlična poseta, bendovi na nivou, dodatni plus za to što se sve dešavalo u selu blizu Zrenjanina, a ne u Beogradu ili Novom Sadu

Kobold - iskreno, nisam zapamtio ništa

War Engine - zabavan bend, ovo ću da pustim i kod kuće. Pevač baca samo loše forice, kako i treba da se ponaša vokalista u ovom žanru

Nadimač - biću fin i reći da nisam fan

The Stone - šteta zbog tehničkih problema zbog kojih su kasnili, pošto su isprašili kad je to sređeno, lista kratka ali jebitačna

Vartra - nažalost preskočih

svaka čast organizaciji, baš treba biti entuzijasta za ovako nešto

i pohvale svima koji su došli iz Beograda, Novog Sada, Apatina, Sombora, Bačke Palanke...

comment_3091794

mnogo si pametan

da, odlična poseta za ekstremni metal u selu na 10 kilometara od Zrenjanina

ja sam zbog tog jednog benda došao, ali je svakoga bilo ponešto i svi su uživali

jedno ne znam da li je neko promenio svoj utisak o bendu koji mu se svideo nakon što je ukapirao da ga i drugi vole

comment_3091796

Pa da ali nije baš kao fazon da su svirali lokalni bendovi iz krčedina već dva najpopularnija benda kod nas u poslednjih 15ak godina + je ulaz bio džabe..

1 hour ago, kuruz said:

jedno ne znam da li je neko promenio svoj utisak o bendu koji mu se svideo nakon što je ukapirao da ga i drugi vole

Koji je to bend?

ps. ja znam samo jednog čoveka na planeti zemaljskoj koji je promenio klub za koji navija..