Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/29/19 in all areas

  1. Al' ne dao im blagi Ala da se zaigraju u krevetu vise medjusobno nego skurcom obrezanim haha
    3 points
  2. Rob Schuppers = Ralf Scheepers za siromasne ovo je mnogo bitnije i neko treba raditi (neko ko nije ja)
    2 points
  3. The DEMONS & WIZARDS touring lineup will be as follows: * Hansi Kürsch (BLIND GUARDIAN) - Lead Vocals * Jon Schaffer (ICED EARTH) - Guitar * Jake Dreyer (WITHERFALL, ICED EARTH) - Lead Guitar * Marcus Siepen (BLIND GUARDIAN) - Bass * Fredrik Ehmke (BLIND GUARDIAN, SINBREED) - Drums * Joost Van Den Broek (AFTER FOREVER, AYREON) - Keyboards Sviđa mi se što su ga napravili kao mini Iced Guardian projekat. Sa druge strane, Jon izgleda kao da je video duha. Ako je to bio duh njegovog 90s songwritinga, onda do jaja.
    2 points
  4. Bez uvrede, ali teško da ću mnogo pametnog naučiti od ideologa svetosavskog nacionalizma, a pritom i fašiste i kvislinga.
    2 points
  5. mene je jedan car u nisu pre x godina castio pola voznje samo jer sam ga pitao "jel ovo manowar?" odusevio se, kaze, obicno ga mole da utisa muziku other bands play, Manowar gets you free rides
    2 points
  6. moze moj bagreme beli ali od njega ja volim ovu http://www.youtube.com/watch?v=pUQ1JaMV_iU
    1 point
  7. Ne štrecaj mi srce veteransko!
    1 point
  8. 1 point
  9. Ja slušam novi Monstrosity, odličan je.
    1 point
  10. Djubrad. Znaci Berlin ili Haarlem.
    1 point
  11. jebe mi se vise buraz, too old for this shit. drkam se, uzmem slobodan dan, prodam 60 karata i odgledam koncert umoran.
    1 point
  12. 1 point
  13. Što bre Lazo nećeš? Bio bi to dobar Yum okup + još petnaestak duša
    1 point
  14. 1 point
  15. Postoji velika razlika između patetike i estetike, iako je ona često veoma apstraktna i fluidna. Ne pecam se ja na "all style no substance" priču tako lako, ali jbga ne mogu pobeći od svoje prirode, a svi psiho testovi koje sam radio (a tu je bilo i baš kompleksnih i u skladu sa najvišim standardima psihoanalize) kažu da sam ja kao osoba dominantno esteta. Dakle, supstanca mora postojati. Ja cenim onoga ko je u predivan stil uvio govno, tim pre je umešniji. Nemam sad vremena da naširoko pišem o tome, ali jednom hoću, dao si mi dobar šlagvort. Međutim, na kraju dana je važno razumeti da li je nešto samo lepo, a beskorisno ili čak štetno, ili ima neku utilitarističku ili kakvu drugu ozbiljniju poentu. Da se vratim na DsO, kada te neka muzika natera da je shvatiš ozbiljno, to je velika stvar. Međutim, mogli bi oni da imaju isti ovakav tekstualni narativ, a da im je muzika kerov kurac, ne bi me u tom slučaju ni najmanje zanimali. Što se ostatka citiranog tiče, ja lično ne pravim razliku u mudrosti na "srpsku" i "nesrpsku". Mudrost je često vrlo jednostavna u svom pojavnom obliku, mada ja često preferiram malo kitnjastije.
    1 point
  16. Meni je vladika (bio) daleko interesantniji kao književnik nego kao filozof/teolog. Čitao sam neka njegova dela potpuno očišćen od ideološke konotacije. Ima nekih baš epic shit momenata, npr: "Onemelom od čuda teško je govoriti ogluvelim od larme." Ja volim takve ultimativne konstrukcije makar ne bile tačne. Mislim da je dobra stvar za mene to što sam ga čitao u dobu kada sam mogao da napravim otklon od celokupne njegove ličnosti i zaostavštine, koja je duboko retrogradna i anticivilizacijska. Da sam čitao kao mlađi, mogao bi možda da me zavede. Slična je stvar i sa DsO. Zaista volim da se udubim u njihove tekstove i stvarno je impozantna posvećenost kojom pristupaju kreiranju čitave priče oko benda, ali ne treba to previše ozbiljno shvatati.
    1 point
  17. Rob Schuppers: "MERAUDER looking for gigs in November 2019 Zagreb, Belgrade, Novi sad!! Mail us for more details! [email protected]"
    1 point
  18. Teško, DSO ide u pravcu oslobađanja ličnosti, tako da se profašističke nacionalromantičarske srednjovekovne reakcionarne ideologije ne uklapaju baš.
    1 point
  19. Opa, Bata poceo da otkriva svou muzicku stranu Which one in video is Emil?
    1 point
  20. Ako moze i CJ mozemo i mi!
    1 point
  21. Jedino što je imao običaj da manijakalno uleće u krivine. Valjda i to uđe u krv pod opojnim balastom odvrnutih zvučnika i stare škole heavy metala. Ali valja poći i od sebe. Prekjuče sam testirao burazerovu nadrkanu i skupocenu mašinu. Duševadnički. Treštala je Pantera. Da je bio Jura Stublić s onom numerom, verovatno bih poginuo. Ko za maler.
    1 point
  22. To je Pele Torzija. I mene je vozio u par navrata. Ljubazan čovek. Koncizan. Zavidnih vozačkih refleksa.
    1 point
  23. Kakoe batica bubnjaros razvalio sa ovom kombinaciom singl/dupla pedala naizmenicno, preako ritmicki
    1 point
  24. just use the "Kosovo je Srbija" cheat code. you'll get free drinks the whole night also raising three fingers up now and then wouldn't hurt
    1 point
  25. Srbija in a nutshell.. dodje ti norvezanin na slavu, ti se pobijes s kumom
    1 point
  26. prvi red latinični, drugi ćirilični zar još tražiš objašnjenje zašto bilo šta rade srbi, srbi nad srbima, srbi za siromašne, bivši srbi, budući srbi, srbi s golema govorna manata, srbi na kvadrat ili srbogorci Sizifov šiptarski posao najverovatnije likovi s IQ 65 organizovali proslavu
    1 point
  27. A u kakvom si odnosu sa retrogradnim merkurcinom?
    1 point
  28. Danas stiglo, 88. US Press
    1 point
  29. https://mega.nz/#!VmAxFKoR!Tx1nJasFiBtxD5V62tAz11O9gVYfl3vKpUDLxK4JO6o
    1 point
  30. Toe ono stoe on pricao - car e go...samo u njegovim redovima
    -1 points
  31. Haha raspravljah se sa taksistom koji ga je pustio, počo sam da kunem kad je Vučić kreno o domaćim fašistima opet Ja reko produzetak Slobodana, on kaze bogu hvala da se vratio Slobodan Opasnu argumentaciju ima, skoro kao Bata, opro me, pito me esi bio decko nekad na Kosovu, msm esi otiso da vidis ono xexe živelasrbijaa? Reko nisam iso namenski da gledam ni druge delove Srbije, on kaze mlad si xexe shvatices E nema gore nego moron od 50 godina kad izvuce tu mudrost iskustvo kartu Jebite naaas, stojimo na usluziii To je trebalo da ide na Borinu listu Srbi sa Kosova lepo svi da se evakuisu u Srbiju bez Kosova, da vise ne jedemo govna i ne molimo kao crvi Ramuše i Angelu i koga već, i onda tim evakuisanim ljudima da se obezbede radna mesta, da grade jebeni zid duž granice sa Kosovom A ovako noga trune, gangrena se penje uz cevanicu a mi se ložimo sve je ok, Kosovo je Srbija, tj. noga je čovek A u međuvremenu ni Preševo i Bujanovac više nisu Srbija
    -1 points
  32. -1 points
×
×
  • Create New...