Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/07/21 in all areas

  1. kaka rasprava jbt
    1 point
  2. Jako zaebano ovo iz glave izbaciti Nisam preterani fan ovog Hovinge, ali ovde ubada refren prelepo
    1 point
  3. skroz sam zaboravio na ovo, secam se da je single bio ludnica. fenomenalno zvuci.
    1 point
  4. 1 point
  5. RIPČINA za legendu, duboko žalim što sam ga pljuvao, bio sam zalutao ali sada sam nađen!
    1 point
  6. Evo, na praznik, i primera kako se slična muzika sličnome tekstu raduje:
    1 point
  7. 25 godina 🔥🔥🔥
    1 point
  8. Ili da se podsetimo jednog gotovo pa mitskog teksta: Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uocimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza: PRVA faza pocinje u julu pricama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom(uspeli su) DRUGA faza je faza euforije. Pocinje u avgustu dovodenjem novih politickih i finansijskih mocnika, novog trenera i citavog niza igraca. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi mladi igrac automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obicno definišu ciljevi, a to su 3 domaca trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajucoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra-novembra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja. Tada nastupa TRECA faza i saznanje da je Haus bolji od Ricardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevica ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Pekovic može da ubaci u koš i loptu i Mišanovica i Kikanovica, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od Radnickog-a, Hemofarma, Olimpije i slicnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica pocne da se svaljuje na trenera. CETVRTA faza pocinje bekstvom nekog igraca za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaceg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima cuveno ime ali u fudbalu(kao npr Bajern iz Minehena) PETA faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovodenje dugo cekanog pojacanja koje treba da donese prevagu i spasi sezonu. Jedini je problem što to pojacanje niko nije hteo širom sveta. ŠESTU fazu predstavlja domace prvenstvo u maju i junu. Tada se navijaci potpaljuju pricama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je cišcenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone.
    1 point
  9. Hetfield je i u mladosti po imidžu kopirao Tedija Njudženta.
    1 point
  10. liči na Bombarder ovo
    1 point
  11. :) I da se nadovežem na ovaj klip, pošto čitam sada ovu temu i postove iz ljeta 2016, jer ih tada nisam pročitao, i komentariše se ondašnje okupljanje pod imenom Rainbow, pa onda neko reče da li bi platio kartu za taj koncert. Razmišljam koliko mi sada zvuči pomalo nadrealno činjenica da je Blackmore's Night svirao u Domu sindikata u aprilu 2007, a sve to organizovala davno ugašena Terra Nostra. Žao mi što nisam išao na taj koncert. Nisam tada imao ni stalan posao, pa samim tim ni love da idem gdje hoću, a sigurno bi mi bilo draže, ako bih imao opciju da biram, da Ričija vidim u takvoj postavi, nego kao ovaj sadašnji Rainbow, a zapravo tribute.
    1 point
  12. Nema nade . Bolje da je zadrzao Bernemana i vratio Bobija.
    1 point
  13. to je problem sa stilskim odrednicama, a ne sa muzikom kao takvom. standardan (skandinavski) melodicni metal zvuk uopste nije u konvencionalnim kategorijama melodican - znaci ko trazi milozvucne melodije koje teku neka se kloni dalje od toga i nek slusa fado. ti vidis nalepnicu melodicno pa onda trazis zadovoljenje u tom smislu, da te ponese melodija itd. to je kulturoloski naivno jer te odrednice ne pocinju od muzike (sta se svira) nego 'ko svira' i 'ko slusa' i sve se oblikuje, preoblikuje i servira prema tome. znaci moze da se zove svapski sir metal meni licno je totalno isto, ja takvih ocekivanja nikad nisam imao nego sam slusao pesme takve kakve jesu i kao nesto sto zeli da ti prenese odredjenu "muzicku emociju" (koja moze i ne mora biti i u metalu najcesce nije "melodicna emocija"), a da bi to moglo prvo moras da se ocistis od svih ocekivanja. mozda "melodicni x metal" bend i ne zna da napravi osebujnu i pamtljivu melodiju? tacno me zabole, hocu da vidim sta znaju da naprave. npr. dawn umeju da naprave atmosferu, imaju intenzitet da moze da se skace i dobre bubnjeve itd. da li su losiji od dissection? takodje me zabole, mogu biti 100 losiji pa opet mogu biti dobri
    1 point
  14. pa jebiga mogao si bar kaver da ubacis a impaled nazarene ima da prodje i tacka
    1 point
  15. Meni je Tapping najlošiji njihov album, koliko se sećam, jedino bi izdvojio Reincarnation, možda po još koju stvar
    -1 points
  16. Бетр оф дед и тепинг д вејн су врхунски албуми. Нарочито тепинг који је реално бољи од скоро свих албума снимљених после њега. Има ту неку баш зајебану продукцију и баш уникатно звучи, нарочито бубањ. Једини који може пуноправно да му парира је маскарејд ин блад. Чак је и онај тил дет ду ас јунајт није ни мало лош али далеко испод тапкања вене
    -1 points
  17. Хумани трешер у покушају. Бод је феноменалан албум. Наравно да није ни приближно претходнику али у самом врху њихове дискографије.
    -1 points
  18. Опет се не бих сложио. Песме су много више од просека. Једино што мени ту не паше је продукција која није баш најсрећније одрађена. Мада после (опет) агента, свака продукција је бледуњава.
    -1 points
  19. Kada se Kiske prošli put umešao u kreativne procese, dobili smo najgori album, ne u njihovoj karijeri, nego u metalu.
    -1 points
  20. To je mnogo bolje, nego ovo krštenje s tri prsta! Šta mi grlice sad da radimo
    -1 points
×
×
  • Create New...