Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/11/23 in all areas

  1. Uhvatio se konačno Misthyrming uživo, prigoda je bila De Mortem et Diabolum festival u Berlinu, inače poslednji datum evropske mini-turneje za bend (u paketu su takođe bili Darvaza i Helleruin). Utisci većinom pozitivni, bend bez preterane filozofije i kontakta sa publikom, nego pravo na stvar, kao što im je uostalom i poslednji album. Zvuk nažalost iznenađujuće muljav, kažem iznenađujuće jer su Ultha i Darvaza (koji su nastupali neposredno pre) zvučali sasvim OK. Lead gitara je na momente bila toliko zakopana da mi je za neke pesme trebalo dobrih 15-20 sekundi da ih prepoznam. Setlista kao da sam je ja sastavio: Söngur heiftar Orgia Ísland, steingelda krummaskuð Með harmi Engin miskunn Engin vorkunn The Splendour of the Trident Tiger Alsæla Algleymi Sve u svemu, bend koji treba uhvatiti sad dok je na vrhuncu snage. E da, ako vas zbunjuje pesma na engleskom, u pitanju je One Tail, One Head obrada, za koju je Wraath izašao na scenu da je otpeva zajedno sa bendom. Nesvakidašnji trenutak i kul fora, s obzirom da je dotični bend pokojni.
    2 points
  2. Odlična vest, em se ovaj pajser ofirao kao sns ork pa mu obi zavukli karingtona, em jedan užasan bend manje na ovom svetu.
    1 point
  3. U komentarima na vest da je otkazan koncert Kolje i Grobovlasnika, na FB stranici Headlinera , oglasio se i pijanista Ivan Aleksijević Pančevac, član pomenutog sastava. On je u komentaru potvrdio da Grobovlasnici nemaju nikakve veze s ličnim odlukama Nikole Pejakovića Kolje i da zbog tih odluka Grobovlasnici više ne postoje. “Grobovlasnici sa tim nemaju veze, to je na žalost njegova odluka zbog koje taj bend više ne postoji, jer članovi benda ne žele da budu deo njegovog političkog angažmana,i sve što mogu da kažem je da osećam veliko razočarenje, bes i tugu”, napisao je Aleksijević. Da podsetimo, Grobovlasnike su činili Nikola Pejaković Kolja – vokal, gitare; Vojislav Aralica – gitare, bas gitara, prateći vokal; Ivan Aleksijević – hammond orgulje, klavir, prateći vokal; Sebastijan Kerekeš Seba – bubnjevi, prateći vokal; Kristijan Mlačak – tenor saksofon, prateći vokal i Nemanja Banović – truba, prateći vokal; Sve reakcije na informaciju o otkazivanju koncerta koji je trebalo da se dogodi 20. decembra u MTS dvorani, pogledajte ispod ovog posta: https://www.facebook.com/rokenrolsvudaheadliner/posts/6552069968232846?ref=embed_post
    1 point
  4. Bleji, Trlaja, bleji... Ne naždrala se dabogda . . .
    1 point
  5. Dobro ajde šest dana i osam sati... Ali da ok ima logike da nije odmah preminuo naravno.. mada me opet čudi da nije bilo nikakvih informacija ovde.. što je najgore čak sam i poznavao čoveka, doduše mislim da ga nisam video jedno desetak godina.. Sranje svakako, nek mu je laka crna zemlja!
    1 point
  6. Meni lep album, trenutno mi prija ovakva muzika... nije prog vec experimentalni pop koji moze da se mozda provuce kroz prog... Economies je i meni favorit kao i what life brings...
    1 point
  7. https://www.danas.rs/vesti/politika/izbori-2023/nikola-jokic-aleksandar-vucic-2000-spisak/ Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jutros na TV Pink zahvalio ljudima koji su se angažovali i podržali Srpsku naprednu stranku, a posebno je pomenuo košarkaša Nikolu Jokića i njegovu braću, Janka Tipsarevića, Mirka Vasiljevića, Darka Tanaskovića. Gmazina debela.
    1 point
  8. Da, bolji je bio na dopu.
    1 point
  9. Hriscanstvo ga unistilo.
    1 point
  10. Kad bi još naučila pjevat to bi bilo super
    0 points
×
×
  • Create New...