November 9, 201212 yr comment_2596793 Meni se cini da je mozda u onoj stvari od Beatles-a stavljen flanger ili chorus ,koji menja frekvenciju navise i nanize ,pa cini celu stvar konfuznijom
December 7, 201212 yr comment_2597132 Nisu postojali u vreme kad je snimana ta pesma.A dvanaestozicana upravo daje taj prirodni chorus
December 7, 201212 yr comment_2597147 Ti beatlsi imaju mnogo zeznutij kerefreki recimo svake godine izdavali album a svaki totalno razliciti od drugog razumem ja i lsd i pubertet al de nadje bash kumicu
December 8, 201212 yr comment_2597337 evo ga car opet http://www.youtube.com/watch?v=lR7QfyRC_28 ja mislim da iza njega i Ozane stoje isti teroristi ,koji su ih prisilili da snimaju ovakve klipove
February 27, 201312 yr comment_2623024 koliko je potrebno vezbe za prosecno talentovanog coveka da postane majstor za bare akorde
February 27, 201312 yr comment_2623029 Zavisi da li sa prva dva koja naucis nadjes ribu ili ne ako ne nadjes bice od tebe nesto:)
February 27, 201312 yr comment_2623032 Рецимо да имам рибу и да знам понешто лакше да свирам колико онда ?
February 27, 201312 yr comment_2623039 Zavisi da li sa prva dva koja naucis nadjes ribu ili ne ako ne nadjes bice od tebe nesto:)
February 27, 201312 yr comment_2623056 koliko je potrebno vezbe za prosecno talentovanog coveka da postane majstor za bare akorde Vremenom stices osecaj.Ja nemam ni pojma kad sam naucio bare hvatove, tj da ih pravilno koristim. nauci prvo osnovne, oni ti se ponavljaju,samo setas gore dole...npr fdur,sledeci prag isti hvat vec je fis.....isto tak9i molovi. npr cdur hvat, bare bi bio isti redosled samo sto bi pre hvatova kaziprst glumio kapo.naucis te osnovne durske i molske,i da ih lako menjas isto kao i obicne akorde, kad to doktoriras dovoljno ti je za corbe i bajage, ako oces dalje kreces sa susevima, dimajnisima, devetkama, sedmicama, pickama materinama dok ne postanes mag. Jos ako znas sta i kako se gradi akord,nema zime za tebe.
February 27, 201312 yr comment_2623063 surova istina. Jos ono djitra da je neka posebna,ordjinal kurac palac, a publiku bole kurac i da sviras na tarabi,jedino drugi gitarista zagleda sta imas.
February 27, 201312 yr comment_2623135 Istina, secam se kolika mi je muka bila da savladam pozicioniranje prstiju i jebeni stisak preko svih zica Sigurno sam 2 meseca sa time kuburio (neka matora akustichna gitara sa zicama bukvalno 1 cm od pragova), dok mi, jednostavno, nije preshlo u naviku.
March 3, 201312 yr comment_2624553 nije, nego je cak i kvintni krug (receno u pogrdnom smislu, kao sto je to neko radio par stranica iza) muzikalniji od nekih masnokosih nejebaca a la Dragonforce koji nisu culi ni za V-I progresiju, vec sviraju skale preko Em akorda pet minuta po pesmi. Mislim cim vidis jebanez na gornjem delu slike sve ti je jasno.
March 3, 201312 yr comment_2624556 Ти си слику на мало другачији начин протумачио,у праву си за ибанез,и вероватно јесте неки чупави наложени Драгонфорсер направио слику,али верујем да ко год озбиљније свира гитару и тежи ка напретку (не у смислу да научи 10 акорда основних и то је знање цело) је био у оваквој ситуацији и схватио једно : Да неће јебати ( бар не захваљујући свом гитарском умећу )
June 18, 201312 yr comment_2663485 Ово ми стоји на компу већ 6 и кусур месеци, изгледа ми добро, дошло лето коначно, од шјутра крећем са са радом по прописима из књиге. http://tomhess.net/HowToPracticeGuitarFreeEbook.aspx
January 13, 20169 yr comment_2878902 Nije gitara, ali je bas. U pitanju je Zvonimir Bučević (Boa, Bučeri, Vještice, ex-Parnji Valjak) Odlučio sam, kupim bas do kraja godine.