Jump to content

Mastodon


Kent

Recommended Posts

kacio sam ih na prog power predlozima bas skoro, super supoer bend, bas sam se odusevio kad sam im preslusao album. tu je taj neki mix opeth, tool, mastodon. lepo sviraju stvarno

 

 

1048437_10152215285497948_1681071328_o.jpg

 

mater americku

 

pa sto niste dosli u zagreb pre 2 godine kada je bio combo Gojira i Mastodon, i svirali su full setove oba benda. to je bilo propisno jebanje keve, totalno sam dehidrirao bio tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakve su vam prognoze za sledeći album?

 

Ako nastave tranziciju započetu na Hunteru verovatno nas čeka loš album. Oni ako skroz batale ono što su ustanovili između 2004-2009 i krenu skroz u stilu Octopus has no Friends/Creature Lives/Bedazzled Fingernails totalno mi se gube tu, uopšte mi se ne sluša Hunter sada, ispeglali su mnogo sve, skratili sve repove i detalje. Creature Lives je mnogo, mnogo loša pesma. Nadam se da neće skroz u neki mainstream rock, koga to intresuje da sluša od njih.

Edited by Лука

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja ocekujem neku kombinaciju. kao neki best of koji ima malo iz svake ere, mozda nece biti skroz remission pesama, ali mislim da ce biti dovoljno tehnikali, agresije i catchy momenata da zadovolji hunter/CtS/Leviathan i BM fanove.

 

to sam istripovao po tome sto su oni pricali o albumu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni su na Hunteru pesme dosta plastične, i produkcijski i svirački, kao da su sve napisane da budu singlovi, nekako baš spakovano to meni zvuči. Ali ok, bilo bi super da je Hunter bio album koji su uradili da se opuste malo i skupe energiju da urade nešto ozbiljnije na sledećem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja vise nemam ocekivanja,mnogo su me iznervirali pricom da nece vise da vriste o morskim nemanima,tako da me sad bas zabolje sta ce da izbacaju,sto ne znaci da ih ne pratim i dalje,samo vise nemam toliko entuzijazma oko njihovih izdanja.jos jedan bend ciji je pinakl jebiga pros'o i to je to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jebiga,za moj ukus vec na BM krece pad dolje,tj meni mastodon bez strasti i energije kao na remisnu,levijatanu i kol of mastodonu vrlo brzo krece da se juri u krug oko istih fazona,i to je to od njih sto se mene tice.opet se ogradjujem,sve posle su okej i cak i sjajni albumi na momente,pa ne vidim sto ne bi tako bilo i opet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jutros sam sanjao kao spot Mastodona sa sledeceg albuma. Na nekom parkingu kao svirali ,neki cudni kostimi dinosaurusi jebem li ga ,ne zvuci kao Radiohed bash, nego jos vise mejnstrim ,pevljivije i zaraznije.

 

Evo već godinu dana razbijam glavu sa sledećim albumom :udri: rekli da će bit nešto radiohedasto ,ko ga zna šta će ispasti na kraju.....potajno priželjkujem Crack the Skye 2 ,ili barem BM 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

mene kvelertak nesto ne radi specijalno, ok su, al ne kapiram hajp toliki oko njih

Nešto kao drugorazredni stoner, ok se provedeš na svirci, može da ide u pozadini na žurci, ali samo po sebi nema ništa posebno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa oduvek mu dodje el ces da pravis muziku za live,dal je to nu metal sranjce sa jednom zicom ili stoner i tako to ili ces da pravis muziku koja nije dosadna kuci da je slushas sto puta,jer te komplikovane pesme je tesko i produkciski i tehnicki odsvirati live kako treba , zato mnogo kul bendova sto su stariji usporavaju i uproscavaju jer mnogo vishe vremena provode na touru nego u studiu.S druge strane u metalu su vocalne harmonije jako siromashne i mozda je to razlog zasto gitare sviraju jedan akord a ovi pevaju svasta a i mainstrim publika vishe voli vocale nego instrumente i mislim da ce josh vishe da idu u tom pravcu

  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni su Kvelertak super i na ploci, samo verujem da su uzivio jos zabavniji jer su im najbolje pesme potpuni sevdah.

 

Uopste mi nije taj fazon kao neki nista spec stoner bend. Kvelertak ima originalan zvuk, kao neki spoj Witchery i Andrew WK nemam pojma, metal muzika za zurke.

 

pesme i albumi su im hit and miss, ali kad ubodu bas ubodu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...