Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.6k
  • Views 164.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nocas sam imao jedan lepi metalski san, covek nikada ne bi rekao da sam izdao metal.   Slavio sam rodjendan u svom stanu, i izmedju ostalih zvanica tu je bio i Eric Adams iz Manowara. Sve je lepo bi

• Misliš kao kad probaš da udariš Hefesta?

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nije on lobotomisan...on je samo krenuo za masom, verovatno su mu cimeri studenti iz studentskog doma svi redom bili franjevci, pa je hteo da se uklopi. Covek sa sela jebiga, banacanin, pola zivota je

comment_1888332
meni je to grozno,trzam se jbt a ne mogu ono hocu vrat da podignem a kao me nesto vuce ka jastuku,kako los osjecaj

Ja sam to uspeo da iskontrolišem tako što pokušavam da otvorim oči i kad ih otvorim onda se i probudim. Uvek upali. Pokušaj tako umesto da podigžeš glavu :smile: .

Edited by Arwald

comment_1888798
Sanjala da sam kod koleginice u njenom rodnom mestu, u nekoj raspaloj diskoteci, gde sa nekim tipom igram salsu uz Cradle of Filth :wub:

to si verovatno sanjala zato sto razmisljas o koncertu.

ja sam sanjala pre neki dan slipknot u (necemu sto lici na) maloj sali skca.

comment_1889155
...igram salsu uz Cradle of Filth

Ja sam nocas skroz nesto drugacije sanjao vezano za Cradle Of Filth :blink:

Kao,svi oni (Cradle Of Filth,Moonspell i Turisas) sviraju u Zrenjaninu (?!),ali ja iz nekog razloga kasnim na svirku i stizem taksijem taman na krajSrecem usput druga (koji inace slusa punk i nikad,in real life,nije ni cuo za ove bendove) koji mi kaze da su svi svirali "...sem ovih glavnih",a nisu svirali navodno "...zbog tehnickih poteskoca i vremenskih problema" (?!),tako je organizator rekao publici :)

Posle nalecem na drugu ekipu (kao,organizatore koncerta) koji sede i igraju karte (boli njih kurac za koncert :) ),pitam ih (posto se znamo) zasto Cradle-i nisu svirali,a ovi:"Ma,ovi Slayer-ovci im nisu dali" (??? :confused: ) .

Ja reko' kakvi to "Slayer-ovci",kad mi ovaj pokaze na susednu prostoriju (gde je bio stage) "Oni tamo,sa Slayer majca,ne vole Cradle Of Filth" :blink:

Kad tamo,stvarno grupa nekih klinaca stoji kod stage-a u Slayer majcama i ne da Cradle Of Filth-u da sviraju :)

comment_1889360
Ja sam nocas skroz nesto drugacije sanjao vezano za Cradle Of Filth :blink:

Kao,svi oni (Cradle Of Filth,Moonspell i Turisas) sviraju u Zrenjaninu (?!),ali ja iz nekog razloga kasnim na svirku i stizem taksijem taman na krajSrecem usput druga (koji inace slusa punk i nikad,in real life,nije ni cuo za ove bendove) koji mi kaze da su svi svirali "...sem ovih glavnih",a nisu svirali navodno "...zbog tehnickih poteskoca i vremenskih problema" (?!),tako je organizator rekao publici :)

Posle nalecem na drugu ekipu (kao,organizatore koncerta) koji sede i igraju karte (boli njih kurac za koncert :) ),pitam ih (posto se znamo) zasto Cradle-i nisu svirali,a ovi:"Ma,ovi Slayer-ovci im nisu dali" (??? :confused: ) .

Ja reko' kakvi to "Slayer-ovci",kad mi ovaj pokaze na susednu prostoriju (gde je bio stage) "Oni tamo,sa Slayer majca,ne vole Cradle Of Filth" :blink:

Kad tamo,stvarno grupa nekih klinaca stoji kod stage-a u Slayer majcama i ne da Cradle Of Filth-u da sviraju :)

hahahah a vrh :),ma opterecen si svakodnevno tim koncertima pa ti se moralo izspoljiti u snovima,mislim normalno je,a to se najvise ispoljava kad se uvece o necemu razmislja redje po danu barem meni tako ide to

comment_1889777

Sanjao sam da mi neki Ciganin stoji na prozoru, samo me bezizražajno gleda a ja osećam užasan strah i krećem da se zabarikadiravam u sobi.

Izgleda da sam podsvesni rasista, Ciganin je izgleda personifikacija zla u mojoj bizarnoj svesti.

comment_1889988

А можда вучеш трауме из детињства, где си знао неког стварно злог циганина, који је нпр. хтео да те отме. :huh:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.