dimmu1 Posted September 9, 2024 Report Posted September 9, 2024 Jos gora pesma nego prethodne dve. Sto vise slusam ove singlice to mi sve vise bode usi ovaj jezivo los miks. Prethodne dve jos onako, a ova treca pesma zvuci kao da se instrumenti bore u miksu ko ce da dodje do izrazaja. Quote
Angelystor Posted October 11, 2024 Report Posted October 11, 2024 Jebe keve koliko dosadan album 1 Quote
Grobodan Posted October 11, 2024 Report Posted October 11, 2024 Isto a nije mu ponoglo što sam u isto vreme vrteo Death like mass novi koji je poremećen načisto a ovo zvuči kao puškom da su ih uterali u studio. Quote
Haos sam ja Posted May 9 Report Posted May 9 A što užas? Predgrupe su top. Čuj ovoga ujutru na posao, jebo te posao šljakaćeš još 40 godina 1 Quote
Grobodan Posted May 9 Report Posted May 9 Ako imaš i neki blog na kome bismo detaljnije čitali o tome 1 hour ago, azal said: idem na prva dva pa kuci *drugi i treći 1 Quote
azal Posted May 9 Report Posted May 9 1 hour ago, kuruz said: e hvala što si to podelio s nama ti ces svakako da gledas u mobilini da l ti tiket prolazi sve vreme 1 Quote
dimmu1 Posted May 9 Report Posted May 9 13 hours ago, Grobodan said: Jel ovo gospon Frost ne svira uživo s bendom? Od prosle godine ga menja Kevin Kvåle. Dosta dobar bubnjar. Ja nisam ni primetio da nema Frost-a dok nismo prisli blize tu negde na polovini set-a. Quote
vudun Posted May 10 Report Posted May 10 Pa, vi znate da samo 1389-u priznajem, tada kreće srbijansko prokletstvo. Ovi omanuli za 40 godina... 11 hours ago, Grobodan said: Ako imaš i neki blog na kome bismo detaljnije čitali o tome Ovaj blog je najbolji (bio)... https://petarvranjesic.blogspot.com/2015/07/exit-2015_15.html 1 Quote
kuruz Posted May 10 Report Posted May 10 11 hours ago, azal said: ti ces svakako da gledas u mobilini da l ti tiket prolazi sve vreme kakav tiket, ne igram to ja ću da pričam sa Slobodanom Quote
HellAwaits Posted May 10 Report Posted May 10 😂 Kakvi ste likovi, a garant se dobro provedete i narokate svaki put. 2 hours ago, vudun said: Ovaj blog je najbolji (bio)... https://petarvranjesic.blogspot.com/2015/07/exit-2015_15.html Je l ovaj stvaran lik ili... Quote
Grobodan Posted May 10 Report Posted May 10 Jeste, to je taj što je postovao. Ajde dođi i ti sutra Quote
Recommended Posts