July 5, 200817 yr comment_1707892 Ја нисам ништа вежбао али ми се десила...кроз сан. Искуство које ћу памтити до краја живота. Мада, то вече је било много вутре...
July 5, 200817 yr comment_1707897 Мада, то вече је било много вутре... Znas kako kazu rastamani - sa "biljkom" mozes videti istinu.
July 6, 200817 yr comment_1708198 Mnogi su putevi do Istine Nekima se taj put svodi na lenčarenje i drogiranje uz opuštajuće rege ritmove :bljak: a nekima na treninge jačanja duha, volje, tela, uma..
July 6, 200817 yr comment_1708210 Astralna projekcija je svakako moguca.Ne vidim kako drugacije bi monah zakopan nedeljama mogao da prezivi.Budisti znaju mnogo toga sto mi zapadnjaci nikad necemo moci da shvatimo...
July 6, 200817 yr comment_1708215 Interesantna misao...hoces da kazes da je istina nesto subjektivno?
July 6, 200817 yr comment_1708249 Ne vidim kako drugacije bi monah zakopan nedeljama mogao da prezivi. djavoimanost. gledah i ja taj snimak.. sai baba valjda...
July 6, 200817 yr comment_1708252 post se najvishe odnosio na vargov poslednji post ali dok sam ga pisao ti si vec pustio jedan pa je moj ispao skroz individualan tim vishe shto se promenula strana
July 6, 200817 yr comment_1708256 Ne vidim kako drugacije bi monah zakopan nedeljama mogao da prezivi. djavoimanost. gledah i ja taj snimak.. sai baba valjda... Ma ne budali.Dakle,budisti su obuzeti djavolom?!Ma daj bre.
July 6, 200817 yr comment_1708259 post se najvishe odnosio na vargov poslednji post ali dok sam ga pisao ti si vec pustio jedan pa je moj ispao skroz individualan tim vishe shto se promenula strana zato citirash... makar kao ja, kopirash tekst na koji odgovarash i podvuchesh ga: [ u ] t e k s t [ / u ] Ma ne budali.Dakle,budisti su obuzeti djavolom?!Ma daj bre. ja budalim? ne, mnogo je logichnije (posebno meni kao Hrishcjaninu) da oni astralnom projekcijom beleje zakopani nedeljama... Edited July 6, 200817 yr by рогозуб
July 6, 200817 yr comment_1708298 Ne možeš reći da su budisti ospednuti đavolom. U stvari možeš ali to je samo ignorisanje činjenice da oni kroz svoje duhovno usavršavanje i jačanje zapravo dokazuju svoje doktrine. Činjenica da pretrčavaju ogromne razdaljine bez stajanja, velikom brzinom, da suše odeću toplotom tela i mnoge druge stvari nisu ciljevi njihove religije, već samo propratni efekti- i dokaz da ne lupaju neistine. I umesto da poštujete to vi ih optužujete besmislicama. Edited July 6, 200817 yr by Varg
July 6, 200817 yr comment_1708304 [ gledah i ja taj snimak.. sai baba valjda... Sai baba je prevarant,mojne njega da mi pominjes...
July 6, 200817 yr comment_1708313 Ne možeš reći da su budisti ospednuti đavolom upravo jesam. i to je samo dokaz da djavoli postoje. jer da djavoli ne postoje, budisti, i razni jogiji ne bi mogli da rade neprirodne stvari. Sai baba je prevarant,mojne njega da mi pominjes... neznam, nisam bash isho i vrshio testove.... sai baba je valjda onaj sa smeshnom frizurom, shto ima mocj materijalizacije... a secjam se da sam gledo i za tog shto je bio zakopan..
July 6, 200817 yr comment_1708322 Ne možeš reći da su budisti ospednuti đavolom upravo jesam. i to je samo dokaz da djavoli postoje. jer da djavoli ne postoje, budisti, i razni jogiji ne bi mogli da rade neprirodne stvari. Sai baba je prevarant,mojne njega da mi pominjes... neznam, nisam bash isho i vrshio testove.... sai baba je valjda onaj sa smeshnom frizurom, shto ima mocj materijalizacije... a secjam se da sam gledo i za tog shto je bio zakopan.. Koliko si ti samo zatucan....pazi da ti ogledalo ne ukrade dusu Edited July 6, 200817 yr by The Joker
July 6, 200817 yr comment_1708331 Smešno rogozube, jel se ti zezaš? Nadam se da je tako jer pričaš poput nekog deteta, o tome kako je sve đavolsko što nije hrišćanski korektno. A sveci koji su činili čuda nisu bili opsednuti đavolom već Bogom jel da? A svi drugi kao budisti npr. su opsednuti đavolom, hrišćanskim?
July 6, 200817 yr comment_1708337 Skoro je on ili neko drugi postavljao tekstove o popovima koji levitiraju za vrijeme molitve, ali to je opravdano, jer je to pravoslavlje
July 6, 200817 yr comment_1708378 Koliko si ti samo zatucan.... pa? pazi da ti ogledalo ne ukrade dusu jel to iz hari potera, shta? o tome kako je sve đavolsko što nije hrišćanski korektno. jeste tako. A sveci koji su činili čuda nisu bili opsednuti đavolom već Bogom jel da? svetitelji nisu opsednuti Bogom lol nego su se podvigom ochistili od greha i oslobodili od djavola, pa su mnogi od njih dobili razne darove od Boga, kao shto su dar izlechenja, ili dar prozorljivosti. Skoro je on ili neko drugi postavljao tekstove o popovima koji levitiraju za vrijeme molitve e? neznam za to... znam samo za jedan sluchaj kada je svetitelj u oltaru bio uzdignut sa zemlje, za vreme molitve, dok je po Bozhijem dopushtelju bio u stanju sozercavanja.
July 6, 200817 yr comment_1708447 morate da svatite da Hrishcjanstvo ne poseduje taj liberalizam koji odlikuje paganske religije... po Hrishcjanstvu postoji samo jedan Bog, jedna istina, jedna Crkva, i samo jedan nachin za spasenje.
July 6, 200817 yr comment_1708522 Sai baba je prevarant,mojne njega da mi pominjes... Sai baba je težak prevarant, čitao sam ispovest jednog momka- šta ga je sve terao da radi, bolest. Perverznjak jedan koji se pali na dečake..
July 6, 200817 yr comment_1708530 Ne možeš reći da su budisti ospednuti đavolom upravo jesam. i to je samo dokaz da djavoli postoje. jer da djavoli ne postoje, budisti, i razni jogiji ne bi mogli da rade neprirodne stvari. Koji si ti car!!! Ja se divim i tebi i tvom mozgu. Znaci, da rezimiramo, budizam je jedan od djavoljevih hobija kako bi slaboverne odvratio od prave vere? Budisti su upravo zbog zapadjackog podsmevanja, nipodastavanja i neshvatanja njihove kulture cuvali mnoge svoje vestine u tajnosti. Neke od njih su nam postale dostupne (ja se i dalje pitam zasto), ali postoji toliko toga o cemu mozemo samo da nagadjamo. Edited July 6, 200817 yr by Margaritha