Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 18.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Dzaba im svi dokumentarci,kada je Kirk Hammet bolji od sve trojice mejden gitarista zajedno.

• U do jaja...trojica gitarista koji zajedno nisu ko pola trzalice kirk hameta + abba na ekstaziju...spektakl u picku materinu.

• In The Flesh
    In The Flesh

Procitah sad da je ono ipak fejk omot.

comment_2875247

Ja sam isto htio da narucim taj kalendar sa njihovog sajta, stavise sam bio cvrsto odlucio da to uradim, ulogovao se na sajt i krenuo sa procedurom, ali kad sam dosao do posljednjeg koraka i kad sam vidio da ce me to sveukupno kostati nekih 20 Evra, rekao sam "ne, hvala". Ipak mi se ne daje toliko za jedan kalendar, mogu i bez toga. :) Fazon je da isporuka u Srbiju i jos neki dodatni troskovi kostaju koliko i sam kalendar, pa se to onda nabere.

Na kraju sam uzeo u Beoizlogu kalendar sa slikama Beograda za 355 din. :)

comment_2875265

Samo prljavština, krv znoj i rokenrol, nikad autopilot.

http://www.youtube.com/watch?v=8Bj3itGFGRU

Neki od nas ipak zahtevaju kvalitet.

http://www.youtube.com/watch?v=x8b_w7_n2hw

Kakvi su ovi Maiden fanovi, pohvališ im bend i oni ti svejedno daju minus. :haha: :haha:

Dobijes minus kad pricas gluposti :bigblue:

Edited by Dekapitator_Prisoner

comment_2875682

Ja lično obožavam The Final Frontier cover. Izgleda cartoony ali i elegantno, ima više stila nego što deluje odvratno. Ali imam utisak da su sa The Book of souls pokušali da se udalje od toga, ponovo su napravili Edija koji je prilično gadan nalik onima sa oldschool omota. :da:

comment_2875725

Meni takodje tFF sranje omot, a i sam album najlošiji, slično važi i za DoD.

Najbolji njihovi omoti su mi, pre svih Live After Death, zatim Somewhere in Time, Number of the Beast, Fear of the Dark i Killers, takodje od singlica su mi najbolji the Trooper i 2 min. to Midnight.

comment_2875729

Ja lično obožavam The Final Frontier cover. Izgleda cartoony ali i elegantno, ima više stila nego što deluje odvratno. Ali imam utisak da su sa The Book of souls pokušali da se udalje od toga, ponovo su napravili Edija koji je prilično gadan nalik onima sa oldschool omota. :da:

I ja isto obozavam FF celu pricu i samog Edija.Oduvek sam bio i fan Predatora sto mi dodatno daje smeka celoj toj prici....

Album dostojan skroz covera,masterpiece....

comment_2876388

Novogodisnji specijal - EKSKLUZIVNI intervju koji je Bruce Dickinson dao za novogodisnji broj magazina Classic Rock.

Procitajte sta Bruce govori o novom albumu, raku, avionima, Eddijima, Maiden tribjutima, MILF-arama i mnogim drugim zanimljivim stvarima.

Srecnu Novu zeli vam - Junkyard Rock Stories!!

http://junkyardrock.blogspot.no/2016/01/bruce-dickinson-ekskluzivni-intervju.html

• 2 weeks later...