19 hours ago19 hr comment_3120685 Najveća svežina na albumu što se ovaj glavni baja ne predstavlja više kao Ron Royce.. nadam se da će naredni album koji izadje za 30ak godina biti barem iznad proseka..39 minutes ago, azal said:isto kao sto je neki cileanski thrash sto svira hiljadu puta prezvakane Kreator riffove bolji od Coronera koji nikad nije isti album snimio i stalno pokusava nesto sveze da uradi. Report
5 hours ago5 hr comment_3120689 19 hours ago, azal said:sve suprutno od humana idalje vazi, nazalostslavimo 25 god otkad su trebali da prestanu sa radomEvo ga jedan hot take i nešto o čemu doooosta razmišljam poslednjih godina, stvar moje iskrene preferencije doduše: Iron Maiden albumi od 2000. godine na ovamo >>> Iron Maiden albumi iz osamdesetih. To hell with it, rokajte upvotes i downvotes da se prebrojimo, mada znam kako će "otprilike" da izgleda. Report
5 hours ago5 hr comment_3120690 Не дам ти минус.Само осамдесете, закључно са Somewhere in time, без Killers-a наравно, уз покоју песму до Fear of the dark (укључно).Chemical wedding >>>>>> већи део мејден дискографије Report
3 hours ago3 hr comment_3120691 ja sam pola - polasamo dva albuma Mejdena su dobra od početka do kraja i to su Somewhere in Time i Brave New Worldprema tome, 50% za osamdesete i 50% za dvehiljadite Report
3 hours ago3 hr comment_3120692 1 hour ago, Totamealand said:Evo ga jedan hot take i nešto o čemu doooosta razmišljam poslednjih godina, stvar moje iskrene preferencije doduše: Iron Maiden albumi od 2000. godine na ovamo >>> Iron Maiden albumi iz osamdesetih. To hell with it, rokajte upvotes i downvotes da se prebrojimo, mada znam kako će "otprilike" da izgleda. au brate slatki Report
3 hours ago3 hr comment_3120693 Plus kao kuća za Tomatolenda iz principa. Mada mi je najslabiji Frontier Report
2 hours ago2 hr comment_3120694 Ma samo loadi i frontieri jebeš starudiju..Totamealand da promeni nik u Eldorado2 hours ago, Косати Ћелавац said:Не дам ти минус.Само осамдесете, закључно са Somewhere in time, без Killers-a наравно, уз покоју песму до Fear of the dark (укључно).Chemical wedding >>>>>> већи део мејден дискографијеA šta to fali Killersima majke ti? Report
2 hours ago2 hr comment_3120695 Не свиђа ми се скоро ниједна песма и у поређењу са првим је подбацио. Report
2 hours ago2 hr comment_3120697 9 minutes ago, Косати Ћелавац said:Не свиђа ми се скоро ниједна песма и у поређењу са првим је подбацио.Murders, Another Life, Killers, Wrathchild medju najboljim Mejden stvarima, al dobro raznih budala na svetu ima.. Report
2 hours ago2 hr comment_3120699 11 minutes ago, HUMAN said:Murders, Another Life, Killers, Wrathchild medju najboljim Mejden stvarima, al dobro raznih budala na svetu ima..Подуваш ми будалу, имбецилу. Report
1 hour ago1 hr comment_3120701 BNW je najbolji album, ali posle njega tek može da se napabirči pesama za album koji bi bio rame uz rame sa onima iz 80ih Report
25 minutes ago25 min comment_3120703 1 hour ago, Grobodan said:Jeste obojica iz Bosne, Kosati i Dinarski?Питаш због моје лијепе коцкасте тврде главе? Report