17 hours ago17 hr comment_3120749 31 minutes ago, azal said:nije ta sa Youthanasije Sa njom smo završili.. Prosek albumBNW >>>>>>>>>>> Report
14 hours ago14 hr comment_3120750 Hot take - Bruce Dickinson i Joe Rogan sad izgledaju nekako isto. Report
14 hours ago14 hr comment_3120751 Ja mislio da je poenta ove muzike da te toliko ponese da zaboraviš da izgledaš kao karika koja nedostaje no da si kralj univerzuma a ne da brojiš koliko je puta pevač rekao reč. Report
1 hour ago1 hr comment_3120756 12 hours ago, Grobodan said:Ja mislio da je poenta ove muzike da te toliko ponese da zaboraviš da izgledaš kao karika koja nedostaje no da si kralj univerzuma a ne da brojiš koliko je puta pevač rekao reč.ja sam mislio da je poenta muzika da ti se svidi a ne da te iritirasvakako Accident of Birth i Chemical Wedding >>>>>> sve posle Seventhrealno Chemical Wedding bolji od svakog Maiden albuma. Roy Z >>> Steve Harris Edited 1 hour ago1 hr by azal Report