Crna_Dama Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 Pa, sad, na temi o bendu obično se podrazumeva da će uglavnom postovati ljudi koji taj bend vole. A kod ljubavi objektivnost obično nije presudna osobina, šta da se radi. U svakom slučaju, nema ništa loše u euforiji. Verujem da su ih se i ostali uželeli, dobro je da još nastupaju i da nas nisu zaobišli. Nešto lepo se dešava. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikes Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 Je li set lista ista kao i u ZG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 1 hour ago, Chicken Little 420 said: Fali ti najbolji album - The X Factor. 🙂 Misliš deseti najbolji Al dabar je, ne mogu da lažem 20 minutes ago, Mikes said: Je li set lista ista kao i u ZG? Javićemo ti sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikes Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 Valjda ima insajdera u organizaciji koncerta a uvaženi su članovi ovog foruma. Hoće li biti Mother Russia 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikes Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 Bar na treći bis. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 Ma najbolje samo nju da opiče i vozdra 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 13 hours ago, Demon Seed said: Niste objektivni ni po pitanju Mejdena generalno, ali šta da se radi... I'll get me coat... Objektivnost u muzici ne postoji tako da putuj i pozdrav druže stari, ne okreći se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 Objektivnost ne postoji, realnost ne postoji, to stvara naša svest sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanley Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Lord of the Lost - 19,40 Iron Maiden - 20,50 Kapiram da je predgrupa gubljenje vremena, ali do 20h bi trebalo da se uđe unutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Baš buđava predgrupa, nemam pojma na koju foru su se ovi ovde uglavili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Maideni vazda imali buđave predgrupe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 2 hours ago, Angelystor said: Maideni vazda imali buđave predgrupe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 I rest my case. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Koga još kurac zabole za Maiden predgrupe.. pa i Lauren Sad me podseti da smo toliko želeli da zaobidjemo taj jebeni Ghost da smo upali na pola Moonchilda.. ko da su morali da otvore jednom od mojih omiljenih pesama...aaagggrrr.. sad i ako malko zakasnimo nije velika šteta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 16 minutes ago, Angelystor said: I rest my case. Loš ti Ghost a vamo se ložiš na Night Flight Orchestra koji radi sličnu stvar samo na manje pompezan način i sa mnogo manje hitova. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 NFO svira tribute 80s AORu poput Survivor, FM, Foreigner, bukvalno nista slicno ABBA za siromasne/Scooby Doo muzici Ghosta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Na pogrešnoj smo temi ali kao da je nešto dobro biti tribute nečemu per se. Pa i Ghost je bio tribute Blue Oyster Cultu dok nisu skroz skontali kako da spoje rifove i pop refrene i sad ja ne znam da iko to radi kao oni. Može da se nekom ne sviđa naravno al taj "ABBA" argument je baš izlizan. Ima i rifova i solaža, nije sad neka tech muzika al nije ni 100% pop, može da bude entry level bend za klince a može da bude i feelgood muzika za starije. Uostalom, volim ja i NFO al imam utisak da bi mnogi dali po levo jaje da su na mestu Ghosta, samo kad bi mogli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 28 minutes ago, Haos sam ja said: Loš ti Ghost a vamo se ložiš na Night Flight Orchestra koji radi sličnu stvar samo na manje pompezan način i sa mnogo manje hitova. 🙂 Meni je Bjornovo pjevanje i ovo Ghost mjaukanje nebo i zemlja. Ne kažem da bih nešto više vario Ghost da je drugačiji vokal, ali eto ta dva mi nisu za poređenje. 6 minutes ago, Haos sam ja said: Uostalom, volim ja i NFO al imam utisak da bi mnogi dali po levo jaje da su na mestu Ghosta, samo kad bi mogli. Sve to stoji, ali nije mi popularnost nečega nikada nije bilo merilo da li će to da mi se svidi ili ne. A sa druge strane, ima deo mene koji ne želi da NFO ili tako neki sl. bend eksplodira, jer mnogo više volim klupske svirke sa do 1000 ljudi, nego stadionske papazjanije gde moram da se probijam kroz desetine hiljada ljudi da bih gledao bend sa 100m, ti verovatno na ekranu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 42 minutes ago, HUMAN said: Sad me podseti da smo toliko želeli da zaobidjemo taj jebeni Ghost da smo upali na pola Moonchilda.. nepojmljivo mi je ovo potpuno, ne mogu da zamislim šta bi trebalo da se dešava u hali pre koncerta benda kojeg obožavam pa da rizikujem da nešto propustim, a kamoli da eto vidim još jedan poznat bend kad sam već tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 21 minutes ago, Haos sam ja said: . Pa i Ghost je bio tribute Blue Oyster Cultu kamo srece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 11 minutes ago, Angelystor said: Sve to stoji, ali nije mi popularnost nečega nikada nije bilo merilo da li će to da mi se svidi ili ne. A sa druge strane, ima deo mene koji ne želi da NFO ili tako neki sl. bend eksplodira, jer mnogo više volim klupske svirke sa do 1000 ljudi, nego stadionske papazjanije gde moram da se probijam kroz desetine hiljada ljudi da bih gledao bend sa 100m, ti verovatno na ekranu. Bold: slažem se, ali ova rečenica ima dva kraja a jedan od njih je da to što je nešto popularno ne znači da mi se zbog toga što je popularno automatski neće svideti (tzv Human efekat). Prija nekad nešto glupkasto i hitično, posebno kad ima i još nešto od supstrata. Ghost to dobro radi. Nisu mi oni ni blizu sad omiljenog benda ili diskursa ali dobri su u tome što rade i to mi prija povremeno. Drugi pasus 100% tačan i u skladu sa mojim sentimentom al jbga šta sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Human realno sjebao svoj branding sa ovim Maiden worshipom, ne znam da li ce moci da se oporavi i vrati underground korenima. Ide da se znoji u masi sa normie metalcima u Mortal Kombat majicama. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 20 minutes ago, Haos sam ja said: Bold: slažem se, ali ova rečenica ima dva kraja a jedan od njih je da to što je nešto popularno ne znači da mi se zbog toga što je popularno automatski neće svideti (tzv Human efekat). Prija nekad nešto glupkasto i hitično, posebno kad ima i još nešto od supstrata. Ghost to dobro radi. Nisu mi oni ni blizu sad omiljenog benda ili diskursa ali dobri su u tome što rade i to mi prija povremeno. Drugi pasus 100% tačan i u skladu sa mojim sentimentom al jbga šta sad. Mislim da se solidno slažemo na temu, sa jedinom razlikom što je kod tebe Ghost pilula prošla, a kod mene ne. Uostalom, nisam mislio da će diskusija da ode nešto ozbiljno nakon mog troll pecanja sa "buđavim predgrupama". P.s. Ja sam tad uleteo na pola zadnje Ghost pesme tad pred Maidene, perfektna kalkulacija. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Mojne brinete, još samo do večeras sam humanoid Eddie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Super koncert! I dalje odoljevaju godinama i praše podjednako silovito kao i u prošloj deceniji. Posljednja dva dana sam Internet koristio samo za Viber, Skajp i mejl, ne bih li izbjegao setlistu. Očekivane tri pjesme sa novog albuma, pa onda baraž starih stvari. Tri nove pjesme su me sjajno zagrijale, a Revelations me je pogodila u dušu. Drago mi je da su je zadržali u repertoaru, isto kao i Blood Brothers i Sign of the Cross. Žao mi je što su izbacili Where Eagles Dare (da su možda imali kakvu gumenu žičaru kao scenski rekvizit, vjerovatno je ne bi izbacili 😄 ovako, jedno pozadinsko platno više-manje, i nije neki trošak). U posljednjoj trećini koncerta niz odveć dosadnjikavih klasika (Trooper, Fear... i Run to the Hills) i onda neobičan završetak sa Aces High. Zvuk na mojoj poziciji na tribinama naravno daleko od savršenog, ali nisam puno o tome razmišljao niti se time opterećivao. Moj prvi metal koncert nakon marta 2020. Dočekah i to, iako sam zimus bio veoma skeptičan da će se ovo uopšte održati. Stvarno je bilo krajnje vrijeme da ovo sranje sa koronom prođe i da se ovakvi događaji ponovo održavaju. Pozdrav svima koje sam vidio! 🤘 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts