HUMAN 1166 Report post Posted September 5 Što ovo dobro zvuči, dok ne krene onaj iritantni vokal, kao da je zapušio nos i skviči.. ode pesma u kurac Quote Share this post Link to post Share on other sites
HUMAN 1166 Report post Posted October 3 Ryan "Donald Duck" Travis 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
obsessed by cruelty 2201 Report post Posted October 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
[Nocturno] 1441 Report post Posted November 22 Zasto niko ne kaci ovaj nov vrhunski singl? Quote Share this post Link to post Share on other sites
HeLLsarma 434 Report post Posted November 22 Vrhunski, epski, mracno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grobodan 5056 Report post Posted November 22 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kuruz 3749 Report post Posted November 26 http://www.mediafire.com/file/h6qdafheoyiuiy5/Cattle_Decapitation-DA2019-By_Samaritianin.rar/file Quote Share this post Link to post Share on other sites
Haos sam ja 654 Report post Posted November 26 Sudeći po ovim singlovima, Death Atlas će biti njihovo najambicioznije delo do sada. Quote Share this post Link to post Share on other sites
[Nocturno] 1441 Report post Posted November 26 I potvrdjujem - najbolje izdanje do sada, 2x sam obrnuo, albumcina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
azal 237 Report post Posted Tuesday at 02:32 PM jeste odlican album i ambiciozan i svestran, ali mi nikako nije bolji od Monolith i Anthropocene . svakako je jasno da je Travis glavna atrakcija i jasno je da ce muzika njega pratiti i da treba njemu da daje mesta da radi to sto on radi. Ali ovde ima previse tih nekih melodicnih, skoro pa Dimmu Borgirastih momenata napisani da bi njegovi clean vokali bili sto vise epic, skoro pa kao Anaal. sto radi. Fale mi brutal death riffovi i dobri breakdownovi i generalno zanimljiviji riffovi ali svakako mi idalje kul album i drago mi je sto ovako cepaju. Ako postoji neki bend koji je zasluzio popularnost, to su oni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
HUMAN 1166 Report post Posted Wednesday at 01:32 PM Pa nije baš da nema dm rifčina i brejkdaunova, ali da, slažem se da ima isuviše tih melo delova sa tim (meni iritantnim) paja patak vokalima, inače dosta dobar album sa moćnom produkcijom. Quote Share this post Link to post Share on other sites