Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.9k
  • Views 452.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

comment_1880022

drago mi je da si ti velika srpkinja...ja sam srbin pozer...vise volim englesko prvenstvo...jebi ga...izdaja domovine nikada nije bila sladja... treba da izbacimo sve nacionalne manjine sa stadiona...mamu im njihovu,dosli da gledaju NASE SRPSKE timove...

comment_1880026
drago mi je da si ti velika srpkinja...ja sam srbin pozer...vise volim englesko prvenstvo...jebi ga...izdaja domovine nikada nije bila sladja... treba da izbacimo sve nacionalne manjine sa stadiona...mamu im njihovu,dosli da gledaju NASE SRPSKE timove...

Kao prvo onaj post je bio namenjen Feniksu a ne tebi a to sto si se ti sam pronasao u njemu i poceo tu nesto da seres dovoljno govori o nivou tvoje svesti...

comment_1880038
ja ostajem pri svom...ako neko nije srbin onda ne moze da smatra neki srpski klub svojim ili ligu svojom?!?...i onaj moj post je bio namenjen mojoj babi...nemam pojma sto si se ti tu pronasla...

Zato sto sam ja intelektualno starija od tebe toliko da mogu da ti budem ne keva nego baba! :P

comment_1880046
A kolike su sanse da ce covek koji je po nacionalnosti Srbin i zivi u Srbiji za englesku premijer ligu reci 'nase prvenstvo'? Dakle zna se na sta je mislio...

edit.

zašto nema glupe delete opcije.

Edited by ascendant

comment_1880193
Стварно био гол, сад видех. Јеби га...

jebi ga, desava, se, i ciganima je prosle godine ponistan cist gol u Kupu...i to je fudbal...

Cak i uz losu igru, imali smo bolje sanse, kako je Moreira uspeo promasiti onaj zicer...bila bi zanimljiva utakmica da smo tad izjednacili...

Ali ne mogu da verujem da smo bili onako ocajni prvo poluvreme...

comment_1880227

Ne mogu da verujem da se raspali cigani zale na to da je sudija produzio mec 6 minuta. Pa neka neko izracuna koliko su se cigani izlezavali po terenu u drugom poluvremenu. Trebao je da produzi jos 20 minuta. To je ta ciganska skola, prvo sto nauce je da maksimalno kradu vreme dok su u prednosti. Smradovi.

I pored toga sto smo osteceni, losa igra Partizana, mora nesto hitno da se menja. Srecom vosa je izgubila.

comment_1880230

Ne treba menjati Jokana. Realno, ovo je bio prilično kvalitetan derbi. Velika požrtvovanost na terenu i jednih i drugih.

Gledao sam ja i mnogo, mnogo gorih derbija. Onako ... mlakih i dosadnih.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.