BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Rekao je nase prvenstvo...tj. SRPSKO prvenstvo...Ako nisi Srbin onda i nije 'tvoje'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 drago mi je da si ti velika srpkinja...ja sam srbin pozer...vise volim englesko prvenstvo...jebi ga...izdaja domovine nikada nije bila sladja... treba da izbacimo sve nacionalne manjine sa stadiona...mamu im njihovu,dosli da gledaju NASE SRPSKE timove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 drago mi je da si ti velika srpkinja...ja sam srbin pozer...vise volim englesko prvenstvo...jebi ga...izdaja domovine nikada nije bila sladja... treba da izbacimo sve nacionalne manjine sa stadiona...mamu im njihovu,dosli da gledaju NASE SRPSKE timove... Kao prvo onaj post je bio namenjen Feniksu a ne tebi a to sto si se ti sam pronasao u njemu i poceo tu nesto da seres dovoljno govori o nivou tvoje svesti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 ja ostajem pri svom...ako neko nije srbin onda ne moze da smatra neki srpski klub svojim ili ligu svojom?!?...i onaj moj post je bio namenjen mojoj babi...nemam pojma sto si se ti tu pronasla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Kako voli da ponizava svoje ccc Uvek biti kritican prema sebi i svojima, to je put ka uspehu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 ja ostajem pri svom...ako neko nije srbin onda ne moze da smatra neki srpski klub svojim ili ligu svojom?!?...i onaj moj post je bio namenjen mojoj babi...nemam pojma sto si se ti tu pronasla... Zato sto sam ja intelektualno starija od tebe toliko da mogu da ti budem ne keva nego baba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Rekao je nase prvenstvo...tj. SRPSKO prvenstvo...Ako nisi Srbin onda i nije 'tvoje'... o kuku majko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 aaaaaaaaaaaaa...jebem ti slepce a utakmica je bila sranje a onog Koromana su trebali prodati u Koreju, pa nek se jebe. On je tuga od igraca, a onaj Parker nista nije pokazao Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 o kuku majko. A kolike su sanse da ce covek koji je po nacionalnosti Srbin i zivi u Srbiji za englesku premijer ligu reci 'nase prvenstvo'? Dakle zna se na sta je mislio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Zato sto sam ja intelektualno starija od tebe toliko da mogu da ti budem ne keva nego baba! sa takvim radikalskim stavovima definitvno mozes da mi budes baba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 sa takvim radikalskim stavovima definitvno mozes da mi budes baba... Koliko je to relevantno za ovu temu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 (edited) A kolike su sanse da ce covek koji je po nacionalnosti Srbin i zivi u Srbiji za englesku premijer ligu reci 'nase prvenstvo'? Dakle zna se na sta je mislio... edit. zašto nema glupe delete opcije. Edited February 28, 2009 by ascendant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 O cemu se ovde prica? I ja pitam svasta, yu metal, nista nije cudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Maločas mi pristig'o SMS od drugara: Gledaj dnevnik, javljaju da će skupština na vanrednom zasedanju da poništi i drugi gol Partizana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Је ли стварно био гол? Са југа се ништа није видело јер се разилазио дим од бакљаде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Jeste, kad ti ja priznajem onda budi siguran E, da smo dobili pa da vas to jos vise jebe ali... Prokleti Koroman mamicu mu jebem divlju... alavu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bokee Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Dakle, mi grobari smo moralni pobednici, jer nam je prvi go ponisten, inace smo pobedili 2:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Стварно био гол, сад видех. Јеби га... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Стварно био гол, сад видех. Јеби га... jebi ga, desava, se, i ciganima je prosle godine ponistan cist gol u Kupu...i to je fudbal... Cak i uz losu igru, imali smo bolje sanse, kako je Moreira uspeo promasiti onaj zicer...bila bi zanimljiva utakmica da smo tad izjednacili... Ali ne mogu da verujem da smo bili onako ocajni prvo poluvreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Trenutak kad lopta pogadja koleno , dileme nema . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 gol, cist k'o suza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bokee Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Ne znam da li si sam uzeo screenshot ili si skinuo s neta, ali svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Ne mogu da verujem da se raspali cigani zale na to da je sudija produzio mec 6 minuta. Pa neka neko izracuna koliko su se cigani izlezavali po terenu u drugom poluvremenu. Trebao je da produzi jos 20 minuta. To je ta ciganska skola, prvo sto nauce je da maksimalno kradu vreme dok su u prednosti. Smradovi. I pored toga sto smo osteceni, losa igra Partizana, mora nesto hitno da se menja. Srecom vosa je izgubila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 I pored toga sto smo osteceni, losa igra Partizana, mora nesto hitno da se menja. jokan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Ne treba menjati Jokana. Realno, ovo je bio prilično kvalitetan derbi. Velika požrtvovanost na terenu i jednih i drugih. Gledao sam ja i mnogo, mnogo gorih derbija. Onako ... mlakih i dosadnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts