Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.5k
  • Views 83.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Koga boli kurac.

• kako ne http://www.jasenovac.org/

• norveska pre 15-ak dana.   ni jedna fotka nema nikakvu obradu osim kropovanja.       lysefjord           put "bjorgavegen" koji se retko koristi, jer postoji precica kroz tunel. 16.juli

comment_1707899

Eto mene iz Heidelberg-a u Nemackoj, potpuno bajkovit grad, nije rusen tokom II sv. rata, tako da je kao da ga je neko nacrtao.

I lepa je atmosfera, ima puno pasa koji idu svuda (u restorane, kafice, trzne centre, radnje, pekare i mesare :) ), i moze da se leti balonom i paraglajderom, da se vozi kanu i svuda se moze biciklom, i grad je prepun cveca.

Ma, predivan gradic, sve u svemu. Cak lepsi od Praga, ali dosta manji, naravno.

comment_1708915

Lol...šest sati unapred smo.

Elem grob je odavno otkriven, tj. napravili su liku ogromno brdo (popeh se na isto).

Grobnica se nalazi ispod ali nije iskopana i ne znam ni kad imaju nameru to da urade.

Ispitivanja su obavljena ipak tako da je grobnica tu. Nekih kilometar i po od terakota ratnika (što me tera da se mislim šta li se tu još unaokolo nalazi).

comment_1711004

Odo' u sredu za Pariz na 8 dana. Samo da odaberem hotel, svi imaju neku manu makar kostali 200eur po noci. Bezobrazni su jer im ljudi dolaze pa dolaze.

S obzirom da sam prosli put isla s ljudima koji su isli milion puta nisam obracala paznju na snalazenje na aerodromu (jebeniji je i od Minhena, Berlina, Rima i ostalih zajedno) bice cupavo :) Tamo je zanimljivo to sto se ne ide po celom aerodromu kroz aerodrom nego moras da isplaniras koliko ce ti vremena trebati da se nekim tamo busicima koji idu na svakih x minuta prevezes od terminala bla do terminala bla a to je sve napolju pa onda udjes unutra pa onda juris ne znam ni ja sta :D za dolazak je do jaja lako... nadjes lift, sidjes najnize i tu je metro :) a onda presedas 3x do centra sa koferom.

comment_1711013

u ponedelak palim kod pirketa u buenos aries. dragocena roba, mora licno ,,na ruke'' da se primi...bice bice love vise nego za dvaes godina mog svirucakanja.

• Author
comment_1711155

Kod mene je to standardno, Skandinavija jednog dana, može i Sibir (sa ili bez Memedovića), a ovih dana razmišljam i o Severnom polu :)

samo da se odmorim od gužve, ljudi i ostalog sranja.

Odo' u sredu za Pariz na 8 dana. Samo da odaberem hotel, svi imaju neku manu makar kostali 200eur po noci. Bezobrazni su jer im ljudi dolaze pa dolaze.

S obzirom da sam prosli put isla s ljudima koji su isli milion puta nisam obracala paznju na snalazenje na aerodromu (jebeniji je i od Minhena, Berlina, Rima i ostalih zajedno) bice cupavo Tamo je zanimljivo to sto se ne ide po celom aerodromu kroz aerodrom nego moras da isplaniras koliko ce ti vremena trebati da se nekim tamo busicima koji idu na svakih x minuta prevezes od terminala bla do terminala bla a to je sve napolju pa onda udjes unutra pa onda juris ne znam ni ja sta za dolazak je do jaja lako... nadjes lift, sidjes najnize i tu je metro a onda presedas 3x do centra sa koferom.

O ovome govorim.

comment_1711250

Da Šarl De Gol je i meni ubedljivo najgori bio za snalaženje, gori je od Hitrou aerodroma.

Ja sutra pratim ortakinju do aerodroma Pekinškog, ode ona nazad za Serbiju...taman da vidim taj novi terminal što izgradiše kinezi.

Edited by Azizam

comment_1711362
Elem grob je odavno otkriven, tj. napravili su liku ogromno brdo (popeh se na isto).

Grobnica se nalazi ispod ali nije iskopana i ne znam ni kad imaju nameru to da urade.

Ispitivanja su obavljena ipak tako da je grobnica tu. Nekih kilometar i po od terakota ratnika (što me tera da se mislim šta li se tu još unaokolo nalazi).

Znam da je tu negde ali ga jos nije bio niko otkrio. Ne mogu da provale gde je tacno. A o tom grobu su pricane bajke, jezero od zive, 'nebo' (tojest plafon jelda) od dragog kamenja za zvezde i te fore...ako ga nije vec nasao Indiana Jones i odneo sve dragocenosti u Amerigu :lol: .

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.