Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2774267

ziva istina,juce uradjeno,zajecarci jos pune pils plus,razlika je sto je vise razvodnjeno i jace pasterizovano,zato se pretezno sluzi po lokalima jerbo moze stoji

i nije novosadski vec indjijski,ista fabrika puni ona smeca iz tempa i maksija za 50 i kusur dinara limenka,i bip.a kako neko misli da od onog smoca od vode moze da bude dobro pivo meni nije jasno

jelen je svakim danom sve gori,na intumbdu se zajebah i pokusah da popijem limenku,bacio sam je posle dva gutljaja

svi znate sta cu da recem koje je najbolje pivo na svijetu (onu abominaciju iz apatina da mi niko ni ne pominje)

edit: indjijska pivara se zove terra nesto kurac palac,samo kad uzimate pivo pogledajte ko ga puni i ako pise neki vojvodjanski grad,izbjegavajte u sirokom luku

Edited by BLAGOJE

• Replies 4.1k
  • Views 164.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2774838

Jebem vas, kompletan program "Zajecharskog" se puni u Zajecharu sada, ne znam gde nalazite vojvodjanske varijante.

Kada imam flashu koja odgovara po obliku, skinem etiketu, pa menjam tako... pasuju "Merak", "Nikshicko tamno", "Budweiser"... isprobacu sa josh nekim, samo da dopadne na popust u prodavnici kod mene xD

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
comment_2792593

Samo da vam ispricam sta je moj kolega danas od pola 7 do 19 : 00 sve pio , 2 vrste rakije ujutro , spricer , crno vino , spricer , pivo , vinjak , trecu vrstu rakije , i posle posla je otisao sa ostalim kolegama na pivo ...

comment_2793207

Mleko i koka kolu najviše volim da pijem, evo danas već idem po treću igračku, imam medvedića i irvasa.

zameni-za-drugara-po-zelji_600px.jpg

Naravno Zero Coca Cola, jer bolje umreti od aspartmana nego debeo

Edited by Hail Metal

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.