Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 17.9k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ili je trol ili je nevin. Nema trece. Pre bih rekao da je nevin.     Dok si ti recimo klasicni profil coveka koji ne slusa metaliku 2016. i misli da su smece.   Nosis kacket, 90% fejsbuk statusa

• Mjetal.

• Mena13Suvari
    Mena13Suvari

Металика је бенд са најгорим фановима на свету. Гледам овај нови спот, слушам нову песму и буквално ми их је жао. Звуче исто као на прва три албума, набацани генерички рифови, Кирк врти solo 101, али

comment_2513312

Pa kako, povedu ga. Mada, ko će ih znati, mogu oni smisliti da naprave neki instrumentalni medley, ili šta već. Što se St. Anger-a tiče, naravno, k'o i za sve, stvar ukusa, ja ne bih imao problem da bude "Frantic", "Anger", "The Unnamed Feeling", ali mislim da oni ne žele baš da evociraju nešto baš taj negativan period tako da će verovatno preskočiti. :zeleni:

comment_2513318

Nešto ne očekujem da povedu Lu Rida na turneju na kojoj sviraju ceo Black album. Ali može taj instrumentalni medley, ionako na albumu ima pregršt dobrih rifova. :rockdevil: Mada sada stvarno već preterujemo sa nagađanjima, mislim da je realno pretpostaviti da od perioda posle Black albuma možemo da u najboljem slučaju očekujemo tri pesme.

comment_2513325

U pravu si, ne treba biti nezahvalan kad sviraju ceo "Black", ima da povilenim posle osam godina ponovo. Mada, moram da priznam da mi malo više sluša Machine Head pošto njih nikad nisam slušao a moram da čujem "Davidian" i ostalo, to će mi biti baš bum u glavi. :zeleni:

comment_2513811

nek odsviraju black album i jos max 3 pesme posle 1989 god i ja cu biti prezadovoljan :) zasto im nije palo na pamet da sviraju ceo kill em all ili master of puppets kad ja jos nisam upoznao fana metallice koji vise voli black album od prva 4?

genius.png

comment_2513861

zasto sto je ovaj turneja 20 godina od black albuma genije

da, da, da... a 2009 su svirali ceo And justice for all ili su promovisali onaj "album" death magnetic? 20 godina od black albuma je bilo prosle godine a ne ove a prosle godine na turu nisu svirali ceo black album. savrseno sam obavesten da je ova turneja u cast 20 godina od izdanja blek albuma samo nema logike da svoje uspesnije albume nisu tako pompezno poslavljali svirajuci ih u kompletu i nema logike da proslavljaju 20-godisnjicu albuma posle 21. godine njegovog izdavanja.

sve u svemu, sutra idem da se naslusam dobrog thrasha a daleko od toga da necu uzivati u ostalim stvarima

PS ko sve ima fan pit karte i kada je prodata poslednja?

Edited by Milos Pink Floyd