Monday at 01:47 PM2 days comment_3120820 Izrodov ovogodišnji EP je baš dobarposlednja ima odličan tekst:U zadnje vrijeme previše često bivam samNe pokušavam da razumijem šta ljudi žele od meneI gadi mi se životSvi u isti glas prizivaju svoje demoneNiko nikoga ne sluša niti čujeA usta puna empatijePa onda pijem... i pijem... i pijem...Dok ne padnem u nesvijestOsamljen na ulicama svoga gradaNisam se mogao ni nadati da ću upravo u krutom betonu prepoznati sebeI da... natpis na zgradi bio je i suviše tačan:"Fasada se obrušava"Sve se raspadaOd mene bježi svaka utvaraJer koliko god da je crnaMojoj sjeni nije ni do koljenaDa imam srce sad bi bilo slomljenoDa imam dušu odmah bi je prodaoJa sam onaj kojeg mrziteJa sam IZROD kojeg se bojiteImao sam svoje zaštoNametao sumnju glasnoŠirio sam ruke nagloDa me lakše razapnete?Pamet vas je lovilaAli vi ste uvijek bili bržiZato pijem... i pijem... i pijemDok ne padnemU nesvijest Edited Monday at 01:47 PM2 days by kuruz Report
Yesterday at 08:22 AM1 day comment_3120829 KnjigovanjeFuath (United Kingdom)\2026 - IIIPiše: Ilija Đurđanović Ovo je odličan blek metal koji nam dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva Ovde imamo solidne mračne melodije i kidanje bubnja, ovo je metal za sve prilike i situacije.... Report
Yesterday at 02:01 PM1 day comment_3120835 ^^^Skroz dobro zvuči ovaj IzrodA ni ovi Kanadjani nisu loši Report
Yesterday at 02:19 PM1 day comment_3120840 Kad smo Kanađana, ide i novi Miserere Luminis u martu. Prethodni je bio odličan. Report