February 9Feb 9 comment_3121830 KnjigovanjeZnich - Hramnicy (2026)Piše: Ilija Đurđanović Ovo je odličan beloruski blek metal. Ova zemlja nije poznata po metal sceni, ali ovakvi albumi dokazuju suprotno. Ovde imamo folk blek metal, i pomalo podseća na... Report
February 10Feb 10 comment_3121866 Vraćaju se ovi, ide novi album krajem marta. Još mi u glavi onaj urnebesni intervju što su dali za @Embrace Death Report
February 12Feb 12 comment_3121889 KnjigovanjeIn Aeternum (Sweden)2026 - ...of Death and FirePiše: Ilija Đurđanović Ovo je odličan švedski black/death metal bend... Ovakve bendove treba slušati, ovo je uživanje u orkestriranoj buci. metal koji treba negovati. Ovde bih izdvojio... Report
Sunday at 02:27 PM3 days comment_3121968 Morao sam da pauziram, mislio sam dok slusam pesmu da nesto drugo svira u pozadini. Solidna ekipa je u bendu ali uvek sa kanta produkcijom i pesme su da pustis jednom i nikada vise. Report